Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Arkadaşta cevaplar gerçi ama ben kendi adıma cevap vereyim.
Wordpress için "Post Views" eklentisi var, ayarlarını yapmazsanız çoğul hiti, bir kaç düzeltme yaparsanız tekil görüntülenmeyi sayar.
Bunu kullanıcıya göstermeden direkt panelinizden, yazılar bölümündeki yazılarınızın satırında görebilirsiniz.
Alternatif bir yol ise, Google Analytics, bir linkin belirli bir tarihten belirli bir tarihe tekil ve çoğul gösterimini öğrenebilirsiniz.
Farklı yöntemlerde kullanabilirsiniz, sayaç ekleyebilirsiniz veya yazılımı basit olan kendi scriptinizi yazabilirsiniz.. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Realist belirli saatlerde Pop-Up açardı (eskiden ve sayaç kodlarını ekleyenlerin bilgisi olmadan), sonradan belirli bir kesim kullanmayınca yenilikler yapmaya başladılar. Benimde güvenimi kaybedince bir daha hiç kullanmadım..
Sonradan pop-up açıyorlar mı arada bilmiyorum, sayaç sahiplerinin hitlerindende faydalanmak istiyorlar, kod ekleyenlerin haberleri olmadan. :)
Ama illa alternatif kullanacaksanız, ya kendi sisteminize bunun özel scriptlerini uygulayacaksınız, ya da deneyip güvenilir olan firmaların ürünlerini kullanacaksınız..
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Vallahi Sayyac'tan başka hiçbirşey kullanmam.Hangi Ülkeden Gelmiş,hangi kelimeden gelmiş,saat kaçta gelmiş,tarayıcı,işletim sistemi dahil herşeyi görüyorum.Gayet Memnunum
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google chrome için olan eklentiyi indirdip,sayfayı beğenmiştim,olmuştu dün. bugün olmuyor???
edit: hallettim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Optisyenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar inanamayacaksınız ama şu an siteme akın akın geliyorlar wuhuuu :D şu an realist sayacına göre +800 kişi ziyaretçim var ve sitede online 45 kişi var. normalde hitim 150-200 filandı. bugün patlama yaşandı ve hala gelmeye devam ediyorlar. :D Artık güncel içeriğe önem vereceğim.
Optisyen.info