tabelasanat adlı üyeden alıntı

www.tabelasanat.com sitem var pr 2 bunu daha cok pr sını yukseltmek ıcın ne yapmalıyım

Şimdi... yükseltmek için ne yapabilirsiniz bir bakalım... Backlink almak güzeldir, nofollow bile olsa, olmamasından daha iyidir. Neyse, bu konuya girmeyeceğim. Esas konu başka.

Bir webmaster forumundan, bir tabela sitesine alınacak bir backlink'in değeri nedir bilmiyorum ama, bildiğim bir şey var ise o da şudur;

Eğer sitenin sahibiyseniz, gidip intihar etmenizi tavsiye ederim. Zira en küçük tabelanın bile 500 TL den başladığını düşünürsek, demekki siteniz üzerinden iş alımı yapamıyorsunuz ki buralara kadar gelmişsiniz demektir. Bunun başka teknikleri vardır.

Yok eğer, sitenin sahibi değilde, sitenin webmaster'ı iseniz, yine yanlış yerde yanlış reklam yapıyorsunuz demektir. Hadi site tanıtım bölümünde yazsanız tamam.

Heee, diyeceksiniz ki, "Burada yazsam n'olur?"... evet, belki bir zararı yok gibi görünebilir. Kirlilik yaptığını ve bir iki mesaj atıp, backlinkini bırakıp gidecek bir görünüm verdiğini saymazsak.

Heee, niye yazdım bunları... Benimde tabela sitelerim var, hemde bayaa... Bereket versin, arıyor insanlar yapıyorum tek tük. Sizin sitenizinde üzerinde çıkıyor bir çok kelimede... Ama hiç bir yerde linkini bulamazsınız... Çünkü hedef kitle, tabela yaptırmak isteyenler... Onlar zaten ilgili anahtar kelimelerini yazdıklarında, etki alanıma giriyorlar... Forumlara gerek yok.

Sürç-i Lisan ettiysem affola... benimkisi sadece daha bilinçli bir web için.
.