ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tema Süper Ben Kullanıyorum fakat slider!
Slider da rakamlara tıklayarak geçmek istiyorum resimler kayboluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Anti-Seo dan ziyade Link durursa Ücretsiz, eğer linki kaldırmak istiyorsanız tema ücreti 10TL dir gibi bir şey yapsan daha iyi olur. Tema hoş ve sade, fakat insanoğlu ne desende bir şekilde kaldırır içi gider, temayı beğenir ama link şartı olduğu için istemez. Mesela benim sitem Pr5, yan sayfalarımda Pr4 Pr3 dolu var. Bu sebeple hiç yoksa 60 - 70TL link link çıkışı olacak üstelik 1 haftalık yada 1 aylık. Bunun yerine temanı koşullu vermen daha mantıklı olur. Yada link ile ilgili değişiklik yapılabilir.
İşi bilen kişiler çok farklı şekilde linklerini değiştirebilirler. O yüzden ücretsiz vermen bir yandan iyi, diğer yandan kötü olabilir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
"Temayı yükledim. Hata verdi. Ftp ' den sildim. Şimdi beyaz sayfadan başka bir şey çıkmıyor. Ne yapmak lazım?"
Fatal error: Cannot redeclare wpn_content_limit() (previously declared in /home/eokul/public_html/wp-content/themes/BurakisciV3/functions.php:429) in /home/eokul/public_html/wp-content/themes/BurakisciV3/functions.php on line 670
Yukarıdaki gibi bir sorunla karşılaşırsanız, ftp den temayı silip, tekrar upload edin. Sorun çözülüyor
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ellerinize sağlık. Tema kendisi mi ekliyor her yazıda küçük resimi? Yoksa isteğe bağlı mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eleştirel olarak almayın fakat 169 KB sayfa boyutuyla o rakamları almanız gayet normaldir. İçi dolu bir web sayfası, eğer çok görsel kullanıyorsa minimum sayfa boyutu 2.5MB olacaktır ve alacağı değer maksimum C olacaktır.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burak bey sizden bir isteğim olacaktı ister V3 e ekleyin istersenizde V4 te ekleyin. Google aramalardan para kazanılan arama modulünü eklerseniz bence çok hoş olur...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hocam teşekkürler bir sorum olacak;
temadaki ayarlamaları tam kaydederken yani kaydet tuşuna basarken otomatik olarak login kısmına geri yönlendiriyor.Bu sebepten tekrar login olsak bir ayarlar bir türlü kayıt olmuyor...