-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Blogger tabanlı blogumu aylar öncesinde Wordpress'e çevirdim ve blogger yazılarımı wordpress e aktardım. sonra bir 4 ay süre sonra Eski yazıları güüncellememin iyi olacağı fikri bizi dürttü bizde eski yazıları tekrardan yazdık ve güncelle butonu ile şu ana aldık, yani 6 ay önceki yazıyı güncelledik ve o ana aldık. Ancak sonradan Wordpress kendi kendine eski yazıları bir bir otomatik olarak güncelleyerek günümüze atıyor yani 4 ay önce yazdığım yazıyı kafasına estiği bi zamanda tutup sistemde yayınlıyor.
bu sorunu nasıl çözebilirim. ücretli - ücretsiz yardımlarınızı bekliyorum
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlginç bir sorun olmuş bu. Emin misin tarihle birinin oynamadığına? Şunu de yazı editöründen yazının tarihini isteidiğin zamana ayarla ve güncelle. Sonrasında bak bakalım değişme olacak mı. Birde kurduğun eklentiler varsa, nedir ne değildir bir araştır derim...
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediği bir dene bakalım. Değişim olacak mı, eklentilerilere de dikkat etmen lazım. Her önüne gelen eklentiyi kurmamalısın. Olmazsa dedikleri gibi tamamıyla silip veritabanı dahil (ismi dahil) kaldırıp kurarsın. O konuda biraz araştırma yaparsan bulursun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eklentilerle alakalı olabilir. Siteni silip baştan kurmak en sağlıklısı olacaktır. Araçlardan Dışa Aktar diyerek konularını sitenin içinden al. Sonrasında en sağlıklı yöntem: (Ben de yaptım bunu) Hostu sil; ya da sildir; ve baştan yeni bir host aç. Wordpressi kur, temanı falan yükle, ardından Araçlardan içe aktar diyerek konularını siteye geri at. Umarım düzelir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sorun CPanel yönetiminden kaynaklanıyor hocam, cron yani zamanlanmış görev ayarlarında bir düzenleme gerekiyor. Zannediyorum CPanelinizde Cron Jobs bölümü kapalı durumda, kapalıysa aktif edin. Bunun için Cpanele giriş yetkinizin olması gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.