Twitter'a Takipçi | Sitene Hit | Facebook' a Hayran topla



Bu konuyu siteme açacaktım lakin vazgeçip buraya açma kararı aldım.Burada daha faydalı olacağı düşüncesindeyim.Kendim denedim çalışmakta*
2010'dan beri var olan bir sistemden bahsedeceğim.Az da olsa İng. bilmeniz şart.





Bu site ile tiwtter hesabınıza takipçi, sitenize hızlı hit, facefan sayfanıza hayran toplamanıza yardımcı oluyor.Site kredi sistemi ile çalışmakta.
Siteye üye olup twitter ve facebook hesaplarımızla bağlantı izni veriyoruz. Daha sonra takip etmeye başladığımız Twitter ve Facebook hesapları için belirli miktarda puanlar kazanıyoruz. Bir de Youtube video izleyerek de puan kazanabiliyoruz.
Elde ettiğiniz kredileri de face fan sayfanıza hayran çekiyor.Twitterden followlarınızı artııyoruz.Sitenize hit buluyorsunuz.

Üyelik Linki(Refli)

Üyelik Linki(Refsiz)



Peki siteye girip tek tek takip mi edeceğim ?

Eskiden öyle idi.Lakin yeni çıkan bir program ile bu ortadan kalıyor sizin yapmanız geren programı açıp Twiend demek...

Programı Burdan indiriyoruz. Virüs yoktur.Yine de tarattırın.Programın bir kötü yanı var: program açıkken tarayıcı sayfalarınız 4-5 dk ya bir yenileniyor.

Sitede ayrıca [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=arial]Free credits sistemi var bu sistem ile verilen kupon kodları ile ücretsiz (beleşe)Kredi alabiliyorsunuz.

[/FONT][/FONT][/COLOR]http://twiends.com/freecredits
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=arial]Kupon kodları:
[/FONT][/FONT][/COLOR]LK4W2Q 50 credits
54MU1W 50 credits
AX2KRZ 50 credits
KE3YZ1 75 credits
98HJ1A 75 credits
[COLOR=Silver](zibidi'nin paylastıgı kontörler)[/COLOR]
Kredi buldukça eklerim.

Önerim ise: Gelen hayran kitlesi genellikle yabancı oalcaktır.Türk üye sayısı az.Lakin programı açtığınızda [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=arial]"Same country" kısmını seçip öle twiend demeye başlayın.Böylece Türk hayran toplayacaksınız.

[/FONT][/FONT][/COLOR]Önerim2:Sahte face ya da twit hesabıyla da sayfanıza hayran çekebilirsiniz.

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=arial]Son olarak verdiğiniz sosyal porfillerinizin ayarlar kısmında 10 credit 8credit şeklinde ayar vardır bunlar profilinze hayran olduklarında sizden gidecek kredi miktarıdır.Kendinize göre belirleyin.

*Lakin işin olumsuz tarafı şu: Sahte hayranlarınız olacak.Gerçekten takip edecek hayranlar bulmalısınız.Yukarıda dediğim gibi sahte hesapla hayran çeken var. Kısacası denemesi beleş.

Umarım bu uzunca anlatımımdan sonra her şey anlaşılmıştır.Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz.
[/FONT][/FONT][/COLOR]