-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
selamun aleyküm degerli dostlar sizlerden yardım istiyorum
www.mekkefm.com adında dini bir radyo açtım fakat radyoda ilahiler arasına jigle katmak istiyorum yani ilahiler arasında radyonun ismini söyleyecek ses kaydı lazım (örnegin : ilahilerin yeni adresi mekke fm veya ilahi ve sohbetlerin buluşma noktası mekke fm veya ümmetin yükselen onurlu sesi
www.mekkefm.com ) bu tarzda güzel ses kayıtlarına iktiyacaım var bunları bana yapabilecek veya bunları yapabilmem için önereceginiz bir ses kaydetme programı varmı selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
sağol kardeşim insALLAH bulabilirim birini program için google amcadan arıyorum bozuk karışık dengesiz programlar çıkıyor doğru düzgün birşey bulamadım daha
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Goldwave ile, güzel ses kayıtları yapabilirsiniz, ama anladğım kadarıyla siz basit bir şeyler istiyorsunuz, bilgisayarınızda bunun için bir ses kaydedicisi zaten mevcut. Sesiniz de biraz iyiyse deneyebilirsiniz.
Ben DJ'im ama ne yazık ki buna ayıracak zamanım yok, yoksa yardımcı olmak isterdim size. Goldwave biraz karışık gelecektir muhtemelen, bence bilgisayarınızda bulunan ses kaydedicisini kullanın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dostum senin ilacın bende, de, bir iki gün beklersen yada yapamamış olursan ben sana seni mutlu edecek bir iki jıngle çeker gönderirim. Altta fon, gel gör beni aşk neyledi. Bi düşün bak. dın dın dıığğğdıdı dıııı mekke fmmm.. Şu radyo olayına alışan bırakamıyor ya:) Bulamamış olursan hatırlat bana güzel şeyler yaparız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ses kayıt için en iyi program cubase dir. ki zaten bir çok studyo, sanatçı bu program ile kayıt almaktadır. Evde olsam yardımcı olmaya calısırdım pc den ancak farklı bır sehırde okudugumdan sadece öneride bulunabılıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.