Arkadaşlar, benim forum sitem (www.kontejyan.com) en bilge forum sitesi kategorisinde ilk 10 site içerisinde yer aldı, ancak buna rağmen adaletsiz bir seçim olduğunun altını çizmek isterim; eğer benim sitemin üyelerine bilgilendirme yapılmasa ve oy vermeseler hiçbir dereceye giremeyecektim, dolayısı ile en bilge forum sitesinde yer almayacaktım, oysa ki;
Forum sitemiz kişisel gelişim sitesidir ve bu alanda sıksık Ulusal Medya'da yer alan isimler sitemde moderatör.. Google'ye Aynur Tümen yazıp videolarda ararsanız bu moderatörüm Fox Tv, Cine5, Tv8 gibi kanallara birçok defa konuk oldu ve sürekli seminerler veren birisi, keza Bülent Gardiyanoğlu yazıp ararsanız tüm dünyada eğitimler veren bir yaşam koçu ve tüm ulusal kanallara konuk oldu halende olmakta. Yelda Çetiner, Tuba Küçükaksu gibi isimler ise şuan Tv kanalları ile program yapım aşamalarında, diğer moderatörlerimde aynı şekilde, tüm moderatörlerim kendi kitaplarını yazmış ve ülkece tanınmış kişisel gelişim uzmanlarıdır.. Benim şahsım ise aralık 5 gibi kitabım çıkacak ve Almanya dahil birçok ülkede satışta olacak..
Sitenin konularının % 65i özgün konu ve hergün minimum 5 makale yazılmakta, alexa dünya sıralaması 399 bin civarı.. Site açılış hızı normalin üzerinde, 2 senelik genç bir site ve hergün +30 üzeri yeni kayıt oluşmakta, şuan 18 bin üyem var. Bunları neden yazdım çünkü kendi alanımızda iyi olduğumuza inanmakla kalmayıp bunu iddia ediyorum, dolayısı ile yarışmada kategorimiz ise En Bilge Forum, bizde alanımızda en bilge kişilerle kurulduk ve devam ediyoruz.. Ama eminim oylamaları üyeler yapmasa, jüri bakmayacak bile ve bu site görünmeyecekti.. Kaldı ki zaten bundan sonra gelip jürininde inceleyecegini düşünmüyorum nedense.. Burası Türkiye.. Bence birinciler zaten belli...
Bu sebeple aramızda bu yarışmaya katılıpta ilk 10'a giremeyen arkadaşlar varsada üzülmesinler bizlerin kriteri bu olmamalı, bizim kriterimiz kalitemiz olmalı, bunu biz görebilirsek birgün herkes görecektir.. Oylamada dereceye giren diğer arkadaşlara ve kelimelerbenim sitesine başarılar dilerim.. Yarışmaya hiç katılmayan arkadaşlarada çalışma hayatlarında başarılar temenni ederim..
Sevgilerimle...