MMO Biti adlı üyeden alıntı

Ben de bir analiz isteyeyim :)
mmobiti.com'u metin2turkey.net alan adından çevirdim ve 301 yönlendirmesi yaptım. Buna rağmen hitler 1/4'üne indi.
Sebebi ne olabilir?

Siz analizi yapmışsınız zaten:) İyi gidiyor, güncelliğe devam. ana sayfa tasarımınız ayrıca çok hoşuma gitti. sanırım en az fikir vereceğim sizin siteniz bu gün:) gelelim -hareketlere. Web siteniz içeriği gereği yayın yapıyor ve doğal olarak yayın içerikleri ile eş orantılı keywords alıyor. Bu noktada bazı problemler var, hile, hack vs vs olanlar sitenizi yıpratır. Bunun kaçamağını yapmanızı öneriyorum sadece size. gelen botlar ilk harf parçacıklarını tarar sistem budur. Siz keywords lerinizi md5 leyin, ve illegal site listesine girmekten kurtulun. Çünkü ilk tanımlama ilk öbeği baz alıyor. md5 de yorumlanması gerekiyor ve arka plana geçiyor. Dolayısı ile siz o kelimelerde çıkıyorsunuz ama illegal olmuyorsunuz.

Aklınıza şu gelebilir. Tamam da kardeşim. keywords ü yaptıkta sitede de o kelime içerikleri var? Siz sosyal bir web sitesisiniz google gözünde. dolayısı ile paylaşım tabanlısınız. Yani yayıncı siz değil kullanıcı oluyor. Bunu daha iyi anlamak için bir örnekle birleştirelim. illegal ad ile youtubeye video yüklediğinizde, google youtubeye -puan vermez. Çünkü yayınlayan baz alınır. Biraz index alsın yine üstünde durumunu tekrar değerlendiririz güzel bi site görünüm olarak