Peki melek hanım bu karadan önce size uyarı felan verdilermi içerikleri temizleyin vs gibi.
Normalde mail ile iletişime geçmeleri gerekiyorlardı fakat kapatılan sitem için her hangi bir mail almamıştım yetkili kişiden. Mesela ondan sonra online film yayınladığım sitemde bir filim için yapım şirketi avukatından mail gelmişti uyarı olarak kaldırmıştım ve bilgi olarak dönüş yapmıştım. Ama dediğim gibi ilk domainimde böyle bir uyarı almamıştım.
İçerik sağlayıcıyla ilgili bir madde vardı bilişim suçlarında. İçerik sağlayıcı sağladığı içerikten sorumludur diye. Sonuçta biz sadece o sayfaya bağlantı veriyoruz. İçeriği biz yüklemiyoruz/sağlamıyoruz. Sizin dediğinizde doğru olabilir ama. Zaten Bi düze çıkayım da blogda güzel bir bahar temizliği yapacağım. Warez ve Torrent gönderilerden kurtulup tertemiz bir blog yapmayı düşünüyorum. Hani derler ya hiç beklemediğiniz anda kapınızı çalıp sizi alırlar diye. Her yaptığım paylaşım için bunu düşünüyorum vallahi. Paranoyak olmadan gönderilere bir ayar çekeceğim.
Yanlış bilgilendirmek istemem ama domainim kapandığı zaman biraz bu konuda araştırma yapmıştım. Bu süreç şu şekilde işliyormuş; domainler tespit edildikten sonra liste çıkartılıyormuş. Ondan sonra sitelere erişim kesiliyormuş. Hatta bu listelerden bir kaç önce geçtiğimiz yıllarda nette çok paylaşılıyordu ve bir tanesinde benim sitemde yer alıyordu. :)