-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne ağlıycaz kardeş.Neden gidip araştırmaya ne gerek var onlarca satan site var. ?
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
700 Tl'ye alacağın bilgisayarın faydasını göremezsin. O fiyata pentium tarzı dandik işlemci olur, ekran kartı dandik olur, iş yapmaz. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. :D Pişman olursun. Fakat 1300 lira olupta kampanya ile 800tl ye olursa kaçırma al.
www.umitbasci.com | www.mumcukoyu.com
Sitelerime ulaşmak için kopyala-yapıştır yapınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nasozby adlı üyeden alıntı
Öncelikle bu fiyata ki hediye alacağınıza göre sıfır olacak tümleşik olmayan ekran kartı bulmanız biraz zor. O yüzden 3.0 usb portu olan, 4gb ram ve 500gb gibi standart donanıma sahip olan bir bilgisayar alabilirsiniz ancak. Ayrıca bir bilgisayar 1300 liradan 800e düşmez kolay kolay. Düşsede aşağıda paylaştığımdan üstün bir özelliği yoktur muhtemelen. Bu arada istanbulbilişime sakın bulaşmayın. benim verdiğim site ise güvenilirdir.
Tavsiyem için
tıklayınız.
Zaten onu misal olarak söyledim. Ne kadar düşecegini bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nasozby adlı üyeden alıntı
Ben direk sizi kastetmedim hatta mesajları okumamıştım bile. Sayfayı geçerken gözüme takılmıştı sadece. Sizin mesajınızı şimdi okudum. Ayrıca 700 TL gerçekten sıkıntılı bir rakam olsa da 800 liraya web ve masaüstü kullanımı için iyi, oyunlar için ortalama ve altı bir notebook almak mümkün.
Anladım hocam, biz tartışarak arkadaşın konusunu saptırmayalım en iyisi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Asus'un giriş seviyesi makinalarını öneririm 700-800 TL arası bulabilirsiniz. Freedos alırsanız eğer fiyatı daha uygun olacaktır. Bu cihazlarda Intel B serisi ve Amd E serili işlemciler kullanılmaktadır. Bana sorarsanız E-450 işlemci olmasına özen gösterin. Bu cihazları detaylı incelemiş biri olarak tek handikapının arka kapağının olmaması ve fan temizliği için komple kasa sökülmesi gerektiği olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca tek giriş yuvası usb 3.0 desteklemektedir.