öyle bir virüsler varki virüs programları bile tanımıyor bazen saten o programda olanlar bu wmaraci.com da mevcut
Trend micro lisansım var tasarım hiç bir sıkıntı yok arkadaşlar.
EDİT: Arkadaşlar indirmeyin seo analizi, site analizi gibi şeyler wmaracına link vermiş browser koyarak hep linkler ve yazılar bunu programa gerek olduğu düşünmüyorum forumda konu açım wmaraci harici sitelerin linkini vererek yazılarıda alıntı kullanarak paylaşılabilirdi ki programın yarısı wmaracina link verilmiş yani :D
EDİT: Arkadaşlar indirmeyin seo analizi, site analizi gibi şeyler wmaracına link vermiş browser koyarak hep linkler ve yazılar bunu programa gerek olduğu düşünmüyorum forumda konu açım wmaraci harici sitelerin linkini vererek yazılarıda alıntı kullanarak paylaşılabilirdi ki programın yarısı wmaracina link verilmiş yani :D
Ben Sadece Bu Bölümü Koyarakta Tek Bölümden Oluşan Bİr Program Yayınlayabilirdim.
Yinede Eleştiriniz için teşekkürler. programa başlama amacım güzel bir ücretsiz hit projesi yapmaktı fakat bununda çok sade olacağını düşündüğüm için böyle ufak tefek eklemeler yapmayı düşündüm. Bahsettiğiniz kısım sadece bir kısmını içeriyor piyasada bir cok hit projesi altında sadece bunun üzerine yayınlanmış programlar mevcut aslında programın önemli kısmıda bu hit kazanma yeriydi siz detaylı incelemediniz yada bu kısımla ilgilenmiyorsunuz. kolay gelsin.