LikeSend adlı üyeden alıntı

Yok telif falan fragman sitesi için gerekmez. Her türlü inceleme yapabilirsin fan sitesi açabilirsin. Resmen ücretsiz reklamlarını yayınlamış oluyorsun. Telif istemeyi bırak sana teşekkür etmeleri gerekir. Şöyle düşün ki o fragmanları insanlara gösterebilmek dizileri filmleri tanıtabilmek için televizyon kanallarına reklamlar vererek yüzbinlerce lira harcıyorlar. Kanuni bişeyden dolayı başın ağrımaz. Lig tv bile aralıksız uzantı değiştiip yayınları izleten adama her seferinde mail gönderip 3 gün süre tanıyor , ikaz ediyor.

ola ki bi yapımcı fragmanı kaldır dedi kaldırırsın binlerce yapımcı firma var binlerce dizi film var siten de boş kalmaz başın da ağrımaz. Madem hit alıyor diyosun durduğun kabahat

Bencede.
Haklısınız. :)

Ek Olarak:

hopdi adlı üyeden alıntı

Şöyle bir tiyatro yapalım :)

Sen benim bir filmimi al ve altyazı olarak İngilizce'ye çevir. Ben de sana aynen şunu söyleyeceğim.

- Sen ne hakla benim iznim olmaksızın filmimi (fragmanımı) altyazılı olarak yayınlarsın!

....

Farkında mısın bilmiyorum ama cümlenin içinde geçen "hak" kelimesi büyük bir anlam barındırıyor. Sen hiçkimsenin eserini o eser sahibinin izni olmaksızın başka bir dile çevirip yayınlayamazsın. Belki bunu kapatılmayı göz önüne alarak yaparsın ama sen muhattap olmadığın sürece "sadece öylesine yayın yapan" bir websitesi olmadan öteye gidemezsin. Sinemalar.com'u örnek vermişsin, hiç araştırdın mı sinemalar.com kimdir ne değildir diye?

Arkadaş böyle yazmış arkadaşda haklı hep 2 seçenek var bu hayatta ya :):)