lostyazilim
tr.link

Windows8'i nasıl buldunuz?

27 Mesajlar 5.526 Okunma
acebozum
tr.link

sismailoglu sismailoglu WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 03.05.2012
    • Yaş/Cinsiyet 43 / E
    • Meslek turizm
    • Mesajlar 130
    • Beğeniler 10 / 21
    • Ticaret 19, (%89)
    Performans konusunda bariz bir fark yok belki çok ufak tefek işlemlerde olabilir.Başta alışmak zor geliyor.Pratik gibi gözükse de 1-2 gün neden 8 yükledim diyebilirsiniz :)
    CenkOnsoy

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    reklam

secret1071 secret1071 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 29.05.2012
    • Yaş/Cinsiyet 37 / E
    • Meslek ?
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad K** G**
    • Mesajlar 192
    • Beğeniler 50 / 58
    • Ticaret 43, (%100)
    Windows 8 çok ağır çalışıyor ve tüm browserlarla uyumsuz, sayfalar açılmıyor her defasında önbelleği temizleseniz bile sayfaların açılması uzun ve sorunlu oluyor.2,3 defa sistem kitlendi.Çok kısa bir sürede bir sürü sorunla karşılaştım.Piyasadaki en iyi bilgisayarla bu sorunları yaşadığımıda belirtmek isterim.

Şuan hem windows7 hemde wondows8 yüklü pc de.Sorunlar düzelene kadar win7 e devam.
    Ayrıca kesinlikle win8 önermiyorum.Windows7 de pc i % 100 performansla kullanmak varken neden windows8 de % 30 ile kullanayım.Akıl işi değil.

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
    • Üyelik 25.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Yazar
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 261
    • Beğeniler 96 / 65
    • Ticaret 3, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Türk milleti olarak önemli olan her zaman performanstır diye düşünerek bu yönde win7 ile 8 kıyaslamasını tecrübeli bir arkadaş örneklemeler ile bizlere yansıtabilirse sevinirim.

Windows8 ön sipariş ile bilgisayarımı satışa çıktığı gün alma şansı buldum. Toshiba markası Windows8 işletim sistemli. Cihazı çalıştırdığımda görsel performansı hat safha da bir ekran çıktı karşıma, adım adım Türkçe kurulum ayarlarını tamamladım. Daha sonra karşıma Windows8'in ara yüzü çıktı. Home kısmı olarak görülen sayfa. İlk etapta etkileyici gelse de şu an beni Windows ve Microsoft tabanlı ürünleri kullanmaya yönelttiği için kendi elimi ayağımı Home kısmından çektim diyebilirim.

Bilgisayar, 6 saniye gibi bir süre içerisinde başlatılabiliyor. Windows 7 ye kıyasla büyük fark olduğu bir gerçek. Performans açısından iyi ancak insan Windows7'nin ara yüzünü arıyor. Ufak tefek değişiklikler yapılmış. Ancak bu değişiklikler öylesine yapılmış. Windows8 yapıyoruz şurası da şöyle olsun dercesine. Örneğin "Wi-fi" seçme alanı Windows7 kıyasla büyük bir farklılık ortada. Başlat menüsünün olmaması da ayrı bir enterasan durum.

Açıkcası cihaz performans ve hız açısından muhteşem. Ancak arayüz ve kullanılabilirlik açısından benim gözümde 0.

Çünkü geliştirdikleri ara yüz tablet cihazlara uygun bir yapı olmuş. Windows 8 in işletim sistemi olduğu unutulup karıştırılmış.

Ancak kuracak arkadaşlara tavsiye ederim yani arayüzü ve kullanılabilirliğinin kullandıkça gelişeceğini düşünmekteyim.
    CenkOnsoy

kişi bu mesajı beğendi.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
    • Üyelik 18.10.2012
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Uzman Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad C** Ö**
    • Mesajlar 4045
    • Beğeniler 77 / 1357
    • Ticaret 37, (%100)
    Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim.
    Mac sahibi olamadığım için Adobe ürünlerini kullanırken özellikle de After Effects için ekstra performans arayışı içerisindeyim. CS6 serisinden sonra XP stabil değil, 7'de kasmalar oluşuyor yüklenmeden dolayı, bu yüzden 8 için merak ve arayış içerisindeyim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
    wmaraci
    wmaraci

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 15.01.2012
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Dil Öğrencisi
    • Konum Muğla
    • Ad Soyad Y** K**
    • Mesajlar 1268
    • Beğeniler 418 / 276
    • Ticaret 15, (%100)
    Windows 8'i nereden indirebilirim sanırım betasını falan deniyebiliyorduk?

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
    • Üyelik 25.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Yazar
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 261
    • Beğeniler 96 / 65
    • Ticaret 3, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim.
    Mac sahibi olamadığım için Adobe ürünlerini kullanırken özellikle de After Effects için ekstra performans arayışı içerisindeyim. CS6 serisinden sonra XP stabil değil, 7'de kasmalar oluşuyor yüklenmeden dolayı, bu yüzden 8 için merak ve arayış içerisindeyim.

1,2 gün içerisinde deneyeceğim bende kurulumunu gerçekleştirdikten sonra detaylı bilgi veririm.

okanakca okanakca Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 31.05.2011
    • Yaş/Cinsiyet - / E
    • Meslek
    • Mesajlar 358
    • Beğeniler 26 / 74
    • Ticaret 1, (%100)
    win 8 resmen tabletler için yapılmış. ben win 8 i beğenmedim.
    3525 Kahnweb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al