Yok domaini satmak için açmadım domain satılır sorun yok da herşeyi düşünmek lazım :)
Genel olarak telif hakları filmin, dizinin yada herhangi bir yapımın tamamından başka parçalarınıda kapsar. Ve fragmanlarda sonuç olarak film yada dizinin bir parçasıdır. İnternetten baktığımız kadarı ile bu konuda bir dava vs.. görünmüyor fakat mantıken telif hakkına girer ve şimdiye kadar bir dava vs.. açılmamış olması olmayacağı anlamınada gelmez.
Diye bir kaynak buldum. Yani telif hakkına da girse ki doğru girer hak her zaman sahibinindir. Ama kimse nasıl benim fragmanımı yayınlarsın demez + Türkiyede henüz yayınlanmamış sinemalarda gösterime girmemiş bir filmi de Türkçeleştirdin diye kalkıp sana kimse dava açmaz . en baba yapacakları kaldırman için uyarırlar kaldırırsın . Diyelim 5000 tane fragman var sitende bu durumda . Seni kaldır diye uyaran çıksa bile 1 film eksilir 5 film eksilir. Bu da senin işine engel olmaz. 100 k + hitli maç yayınları bütün dünya liglerini 3-4 yıldır yayınlıyor hemde fragman da değil tamamını . Bir şey olsa ona olurdu maçizletir e olurdu bi fragmandan dolayı hiç bişey olmaz olmamalı bence . Kısacası hak her zaman sahibinindir en kötüsü o uyarır kaldırmanı ister sen de uyar kaldırırsın. Özür dilersin yasak olduğunu bu tepkiyi alacağımı beklemiyordum dersin olur biter.