netbozum

Fragman Sitesi Cevabı

24 Mesajlar 2.679 Okunma
Toplam 24 mesaj ve 2.679 görüntüleme
acebozum

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

storybaron adlı üyeden alıntı

Bir ferrariye adam tüp takıyor ferrari firması arabayı elinden alıyor kaliteyi düşürüyor diye :))

Sen bence kararsızlıktan çok domaini satmak için bu konuyu açtın gibi geliyor :D sürekli yokuşa vuruyorsun konuyu :D gel şöyle yapalım domaini benim adıma devret aç fragman siteni , olası hukuki durumda sorumluluk bana kalsın . karşılığında da reklam gelirlerinden %20 ver :D

wmaraci
reklam

storybaron storybaron Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster/Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 19 / 88
  • Ticaret 4, (%100)
Yok domaini satmak için açmadım domain satılır sorun yok da herşeyi düşünmek lazım :)

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

storybaron adlı üyeden alıntı

Yok domaini satmak için açmadım domain satılır sorun yok da herşeyi düşünmek lazım :)

Genel olarak telif hakları filmin, dizinin yada herhangi bir yapımın tamamından başka parçalarınıda kapsar. Ve fragmanlarda sonuç olarak film yada dizinin bir parçasıdır. İnternetten baktığımız kadarı ile bu konuda bir dava vs.. görünmüyor fakat mantıken telif hakkına girer ve şimdiye kadar bir dava vs.. açılmamış olması olmayacağı anlamınada gelmez.

Diye bir kaynak buldum. Yani telif hakkına da girse ki doğru girer hak her zaman sahibinindir. Ama kimse nasıl benim fragmanımı yayınlarsın demez + Türkiyede henüz yayınlanmamış sinemalarda gösterime girmemiş bir filmi de Türkçeleştirdin diye kalkıp sana kimse dava açmaz . en baba yapacakları kaldırman için uyarırlar kaldırırsın . Diyelim 5000 tane fragman var sitende bu durumda . Seni kaldır diye uyaran çıksa bile 1 film eksilir 5 film eksilir. Bu da senin işine engel olmaz. 100 k + hitli maç yayınları bütün dünya liglerini 3-4 yıldır yayınlıyor hemde fragman da değil tamamını . Bir şey olsa ona olurdu maçizletir e olurdu bi fragmandan dolayı hiç bişey olmaz olmamalı bence . Kısacası hak her zaman sahibinindir en kötüsü o uyarır kaldırmanı ister sen de uyar kaldırırsın. Özür dilersin yasak olduğunu bu tepkiyi alacağımı beklemiyordum dersin olur biter.

storybaron storybaron Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster/Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 19 / 88
  • Ticaret 4, (%100)
Evet bulduğunuz kaynağı bende okudum.
Uyarı veriyorlar 3 gün içerisinde kaldırmam gerekiyor eğer kaldırmazsam yasal işlem lisans cezası veriliyor. Para cezası bunuda düşündüm ben bir tatile gittim orada 1-2 hafta nete giremem o sırada bir uyarı gelir 3 gün geç kalırım al başa bela :):)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al