radyoloji adlı üyeden alıntı

Bir de ben şansımı deneyim sayın AhmetYılmaz SEO olarak aşağıda ki iki siteyi değerlendirir misiniz?

Uyandırma Projesi

Yeni Dünya Düzeni


Yeni dünya düzeni

Copyright © 2012 yazısını siyah yap.

Onun haricinde sitenin tek ihtiyacı olduğu şey daha fazla içerik. İçerik sayın 100'ü geçsin. bir kerede hepsine yüklenme. Bu gün 5 giredi isen bi hafta sonra 7 girme. Her gün gir istikrarlı gir. Trustrankın temeli istikrara dayanır. Güvenilirlik oranını arttırman gerek. İstikrarlı içerik gir. Sitenin güncelliğe ihtiyacı var. Zaten yapıyorsun ama devamlılığından bahsediyorum. Site içi linklemeye önem ver. Yazılarını sosyal ağda paylaş ve siteni rss dizinlerine kaydet. Hangi ülkeden ziyaretçi gelmese de olur diyorsan, o ülkenin google motorunda sitenin konusunda yayın yapan en büyük kendini ispatlamış siteyi bul ve o siteye bir yazında atıfta bulun.

Uyandırma projesi

Video sitelerine video yükle ve altına sitenin linkini koy. Videoların açıklamalarını yazman gerekecek. Bu açıklamalarda anahtar kelimene yer ver. Her videonun açıklaması aynı olmasın. Örnek. Şimdi izleyeceğiniz videoyu çok beğeneceğinizi umuyorum. gibi otomatik açıklama değilde videoyu tanıtıcı açıklamada bulun. Yani neredeyse sanki içerik girmişsin de videoyu konuya örnek olarak vermişsin gibi. Ayrıca backlinke ihtiyacın var video sektöründe olduğun için. Backlinklerini footer kısmına ekletme. mümkünse videoyu sunucuna ekle o videoyu dağıtmaya siteye ekletme çalış. Embed kodu ile başkalarının sitesinde yer vermesini sağlamaktan bahsediyorum. Biraz bi ayağa kalksın site bu şekilde yine inceleriz gidişatına göre

Ek Olarak:

Mecruh adlı üyeden alıntı

Pm ile gönderdim sitemi, düşüncelerinizi bekliyorum :)
ayrıca teşekkürler.


Sanırım taleplerde gördüğüm en disipli site. Tebrik ederim. Başlık seçimi, link. Yazı içi vurgulama kullanımı vs tebrik ederim hem bazı şeyleri iyi öğrenmiş hem de doğru yolda ilerliyorsunuz. Şimdi önünüzde iki yol var. Ya backlink temeline dayalı bir site olacak ve her kelime için backlink yapacak ve bu sonsuza kadar giderek temeli boş backlinke dayalı sıralamalarla devamlı mücadele edeceksiniz. Yada sitenin gidişatını hiç bozmayarak aynı kalıba uygun yazılara devam edip, bir iki ay umutsuzluğa kapılmayıp siteyi aslolan otoriteler arasına sokacaksınız. Güncel tutun vurgulamalarınızı yapın ve site içi linkleme yapın. Oturduğunda ziyaretçi derdiniz artık olmayacaktır.