derdar adlı üyeden alıntı

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, dediklerini yapmaya çalıştım: öncelikle mmusic playerı kaldırdım. iç sayfalardaki facebook özelliği dediğin popup facebook begen penceresi sanırım. onunda görünme sayısını azalttım, ayrıca facebook yorumlara ayar çektim. kelimelerdeki linkleri simple tags eklentisi veriyordu, onunda en az 1 en çok 2 oto link olarak ayarladım. ilk kelime olmamasına bundan sonra dikkat ederim. kategorileri güncelledim, boş olanları sildim. boş reklamları kasttetin sanırım, o bileşenide kaldırdım. anahtar kelimeler yazılarda geçiyor ve geçecektir. sprite tekniğini bilmiyorum ama araştırıcam. temayı değiştirince google sıralamalarında düşmeler olabiliryormuş? doğruysa değiştirmeyi düşünmüyorum. şu anki haliyle yapacaklarım bu kadar sanırım. siz ne düşünürsünüz ? teşekkürler. bir şey daha sormak istiyorum; mesela 2 hafta önce indekslenmiş bir yazım ilk sırada çıkıyor fakat eski olduğu için hemen çıkma oranı yükseliyor, benim yeni yazdığım ve güncel olan yazı onun yerine neden geçmiyor? arama terimi aynı

Daha önce hit düşmesi konusunda aynı sorudaki cevabı yineleyeyim

Olur. Fakat kısa süreli olur. Sebebi, kullandığınız temanın kendine has kodları ve yapıları vardır. Bu yapı ve kodlar değişir. Bu değişiklik esnasında bir takım farklılıklar da buna ivme kazandırır.

Örneğin, ilk temada tekil yazı sayfasının konu bitiminde benzer yazılar eklentisi vardır ve o içeriğe güç katmış ve o içerik üste çıkmıştır. Tema değiştiğinde benzer yazılar eklentisi artık yoktur ve o yazı yanlız kalmıştır. Güç kaybından ötürü daha aşağılara çekilmiştir.

Yani tema değişikliğinde dalgalanma olur, ama örneklediğim şeylerde varsa bunun süresi biraz daha artacaktır. Eğer örnekteki gibi iç seoyu kötü yönde tetikleyecek bir değişiklik söz konusu değilse, siteniz tekrar eski konumuna gelecektir merak etmeyin.

Diğer konuda her benzersiz url kendinden sorumludur ve standartlarına göre değişir. aynı url ye bile sahip olsa aynı yazı değilse sonuç kalitesine göre değişebilir, normaldir.