-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Firma is yapmiyorsa o fiyatlara inebilir Hostingi 1.000 TL den de 1 TL den de yapabilirsiniz...
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bos verin arkadaslar bence hic girmeyin fiyatlarada aldanmayin standar bir host alin bence ben daha onceden kullandim bazi yabanci reseller ne kadar ucuz olsada fiyatlari site 3 gune bir kapaniyordu olmadik bahaneler uretiyorlardi sonrasi zaten insan cileden cikiyor arkadasin dedigi gibi bende video sitem de kullandim malesef hic bir zaman faydasini gormedim aksine zararima sebep oldu hemde resller de hic birinde sinirlama yoktu ama herneyse su da var her firma kotu olacak die bir kaide yok. Ben avrupada yasiyorum burda elektronik esya fiyatlari gayet uygun ve onlarin aldiklari fiyatta kullandiklari cihaza gorede fiyatlarini dusuk veriyorlar buda gayet normal bise saglam olsun yeterli olsun okadar.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Bir kere kullanmıştım gayet memnun kaldım. Resellerzoom'da kullandım uzun zaman onlardan da memnun kaldım. Ayrıca 17GB bant genişliği ile 4K hitli sadece resim dosyaları içeren bir film sitem vardı. Sunucuda müzik veya video dosyaları barındırmayacaksan, yada upload sitesi falan açmayacaksan fazlasıyla yeter. Aylık 5-10K tekil hite kadar yeter 50GB bant genişliği.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT