AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı
Eğer kendi çapımda birşey istiyorum diyorsan yarın bakarız orta çaplı temalara. Yok eğer Türkiye'de listeleri merak eden herkes girecek bu siteye, facede paylaşacak sevdiği sarkı birinciyse vs vs yani o konuda otoriter yapıcam ise hedefin, sadece seo yetmez, seo seni 1. yapar, ama tasarım ve kullanım 1. kalmanı sağlar. O yüzden senin ilacın şu tema;http://jinsonathemes.com/galleria/
Bu temayı editleyeceksin sektörüne göre. Ana sayfadaki 9 kolona listesini yayınlayacağın yerler olsun, örneğin kral fm logosu best fm logosu gibi logoları koyacaksın ve text alanına işte best fm top 40 kralfm top 20 neyse onu yazacaksın. Yani siteye giren kişi ne için girdiğini bilecek, tesadüfen bir arama sonucu giren kişi, nereye ne amaçlı bir siteye geldiğini bilecek ve kullanımı çok basit olacağından eğer o konuyla ilgileniyorsa devamlı siteni ziyaret edecek ve kullanacak. Dahasıda var ama beğenmezsen boşuna yazdırma şimdi :)
Bağlantıda gönderidiğin temayı inceledim, tasarım ve kullanım kolaylığı açısından söylediklerine katılıyorum. Bu tema üzerinde çalışabilirim bu sebeple diğer söyleceklerini de duymak isterim.