Bende sitemi ilk açtığımda bir kaç gün boyunca bu şekilde oluyordu. Hatta reseller değiştirdiğimde falanda oldu. Bu konuda çok araştırdım ama bir sonuca varamadım. En sonunda baktım bir kaç gün sonra kendi düzeldi. Kısacası bu geçici bir sorun.
Bir kaç gün hiç bir şey paylaşmamanızı öneririm. Çünkü bir kere paylaştığınız böyle göründüğünde sorun düzelse bile o yine bu şekilde görünecek. Bu yüzden bir kaç gün bekleyip, tekrar farklı bir yazıyı paylaşın. Sorunun düzeldiğini göreceksiniz.
Ekstra bir kod vb. şeyler eklemenize gerek yok.
Bir kaç gün hiç bir şey paylaşmamanızı öneririm. Çünkü bir kere paylaştığınız böyle göründüğünde sorun düzelse bile o yine bu şekilde görünecek. Bu yüzden bir kaç gün bekleyip, tekrar farklı bir yazıyı paylaşın. Sorunun düzeldiğini göreceksiniz.
Ekstra bir kod vb. şeyler eklemenize gerek yok.
bunu dikkate alarak şöyle bir şey yaptım 2 gün önce açtığım konuyu paylaştığımda arkadaştakinin aynısı oluyor ancak 3 gün önçe açtığım konuyu paylaştığımda hiçbir sorun olmuyor...
benzer bir sorunu meta tag değiştirerek çözüldüğünü gördüğümü hatırlıyorum ama nerede bilmiyorum (wmaracında bir yerlerde)