-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncellikle Merhaba. Elimde bir iletişim formu vardı. Fakat bir şeyi yapamadım. Bu iletişim formuna resim upload alanı eklemek istiyorum. Yani formla beraber adam resminide gönderebilecek. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir örnek yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bu sorunu kimse yapmak istemiyor sanırım ya kimse bilmiyor yada bilenler öğretmek istemiyor aksi halde aynı sorunla 2 haftadır uğraşmazdım ve halen cevap bulamadım sanırım bulduğumdada sizler gibi bende paylaşmayacağım türkiyede php asla ilerlememeli ben bunu anladım soru soruyrum ve gelen cevaplar insanı çileden çıkartıyor bana kod vermiş al bunu ekle diyor kardeşim nedir bu kod ne işe yarar en önemlisi betiğe nasıl eklenir kodu yapıştırmadığım satır kalmadı php den soğudum resmen ama bu işi çözmeden bana rahat yok çozuncede bu başlık altında paylaşacam kapak olsun öğretmek istemeyenlere
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zamanım yok şu sıra aklımda iki tane hazır şablon paylaşıcam ... ne eklenecekse upload ettiricem siteye , sonra yolunu mail içeriğine ekleticem ... dah agelişmş dosya eklme yolunu kullanmadım hiç onunda çok zor olduğunu düşünmüyorum sonuçta bir yere upload edilecek diye düşünüyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
formunuzu düzenledikten sonra php kodlarınıza bazı eklemeler yapmanız gerekmektedir. aşağıdaki linkte bulunan örnek size en uygun olanıdır. gereken yerde düzenleyerek ekleme yapabilirsiniz.
http://www.celalyurtcu.com/php-ile-upload-uygulamasi.html
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
ben aslında onunla sorunumuz aynı diye yazdım benim sorunumun çözümü yok kimse bilmiyor ne ceviz dekiler ne *** dakiler ne donanımhaber deki arkadaşlar bilenlerde sır gibi saklıyor arama hacmi çok geniş aslında birisi yapıp sitesine eklese deli hit gelir buda ayrı bir konu ben araştırmaya devam ediyoum sonunda bulacam3 haftadır bulamadım ama zaman çok bende bulurum bir ara