AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Resmi yükledikten sonra bir kere üzerine tıklayın ve seçili konuma getirdikten sonra alt tarafta bazı seçenekler göreceksiniz. Küçük - geniş - orta vs. sağ kısımda "özellikler" yazan linke tıklayın. Bir pencere açılacak.Başlık ve açıklamasını oraya yazın, tamam seçeneğine tıklayın.

css hatalarını düzeltmek kod bilgisi gerektirdiğinden bir webmaster arkadaş sana yardımcı olabilir. Bilmiyorsan kodlarla oynama yapmanı tavsiye etmem.

dosya sıkıştırmayı bu siteden yapabilirsini cssoptimiser.com

Resim sıkıştırma konusunda bahsettiğin sitenin temel görselleri ise (Kategori menü blok çerçeve gibi) tek bir resim dosyasında tüm kullanılacak görselleri birleştirmen gerekiyor ve sonra kod olarakta görmesini okumasını sağlaman gerekiyor. Bunu bir kaç kaynak hali hazırda anlatıyor ama yeniyim derken bu konulardan bahsediyorsan yardım almadan yapabileceğin birşey değil büyük ihtimalle o yüzden hiç dokunma, zaten öyle gözle görülür bir seoya etkisi de yok endişelenme.

Eğer bu değilde kastettiğin sitede makale resimleri gibi şeyler ise, temanın resim gösterim alanının genişlik yükseklik ayarına bakıp resim dosyalarını o boyutta yüklemelisin. Örneğin resim, sitede 700'e 400 olarak görünüyor. sende yüklediğin resmi 1700'e 1400 ise tekrar boyutlandırıp 700 e 400 yapmalısın ki, yüklenirken hem trafik yemesin hemde hızlı duyarlı bir sayfa olsun, hız seo için önemli bir kriter çünkü.

İndex sıkıntın konusunda o yazı ana sayfada görünüyor mu?
Siten yeni mi?
gibi şeyleri bilmek gerekiyor. Ama her iki ihtimalde de sitemap linki ekle sitene. Sitende anasayfandaki linklerin toplam adedi 200 den fazla ise, sitemap linkini footer alanına koyma, botlar 200 den sonrasına aynı sayfada bakmıyor. Bu yüzden üst menüye ekle bu linki. İlk yeni indexinde okuyup tarayacaktır.

Ek Olarak:

sitenizde dün bilginiz dahilinde gerekli düzenlemeleri yaptım, "tabela" kelimesinde bu gün itibari ile 1. sıradasınız. Hayırlı olsun, umarım çok kazanır işinizi büyütür, bir işletme sahibi olarak insanımıza daha fazla iş olanağı sağlar ve ekmek yedirirsiniz. Tek temennim bu.

blogger kullandıgım için sitemap nasıl olur bilmiyorum ama

http://webhayatim.blogspot.com/atom.xml

böyle eklesem sitemapı olurmu?