keremsamet adlı üyeden alıntı

Freezby, sana kesinlikle katılmıyorum ! Blogspot.com adresi pr4 olan biri, com'a geçiş yaptıgında, com pr 1 2 veya 3 ten başlamaz! Bana bu konu hakkında tek bir örnek dahi çıkartamazsın kardeşim! Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Bakın arkadaşlar, ilkay gürler için, adamın blogspot adresi pr4, ve bu blogu com'a yönlendirdiğinde, com adresi ilk pr güncellemesinde (eğer guncel blog olarak devam ederse yoluna) pr0 dan pr4 e direk geçiş yapar... Bu budur, isteyen inanır isteyen inanmaz. 3 ü pr5 2 si pr4 olan bloglarımda bizzat gözlemleyerek yaşadım. Yinede dileyen dilediğine inanır :)
Kolay gelsin...


Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Ozaman jenerik falan filan hikaye, bu millet boşu boluna jenerik ve tanınmış domain arıyor. Sizin deyişinize göre site açılışını .com .net ile yapanlar tamamen enayidir. Aç bir blog, tutarsa .com .net ücretli domain alırsın tutmazsa kapatırsın böylemidir ?

Siz öyle diyorsanız sorun yok, Benim 2 adet domainim var, 2 side aynı siteye yönlendirildi, fakat birin değeri diğerinden daha fazla, PR de sizin için domain yaşının hiç mi değeri yoktur ?