Wmaraci.Com sitesini ve yöneticilerini yürekten kutluyorum.Siteye gerekenden fazla önem veriyorlar.Site hem güncel,çöp forum değil en önemliside ailevi bir ortam var.Bunu başarmak her yiğidin harcı değil....

Wmaracı Forumunu kullanmaya 23 Mart 2012 tarihinde başladım.İlk başlarda aileden biri değildim fakat gire çıka vazgeçilmez bir hal aldı.Acemi paylaşım larda da bulunsam başlarda, sonraları işi yardım etmeye döktüm.Bilen bilir dostlar.

Forum ortamına alışkın biri değildim.Haliyle kuralları ihlal ediyor yeri geldiğinde konumun bölüm değiştirdiğini gözlemliyordum.Tabii olarak bunun kendim tarafından yapılmış bir hatanın neticesi olduğunu anlamakta güçlük çekmedim.

En son olarak bir konuyu ikinci defa farklı kategorilerde açmışım.Ama bir yerde siteyi satarken başka kategoride takas yapma yoluna gittim.

Haliyle uzun müddet ( galiba 10 gün) forumdan uzaklaştırıldım.Bu süre zarfında zoruma gitti.Ailevi ortamdan uzaklaştırılmam.

İnsana öyle bir koyuyorki uzaktan uzağa bakmak, girip girip üye girişi yapamadan çıkmak...

3.5 gün oldu yasağımın kalkalı.Arkadaşların açtığı basit konulara bile yardım edemeden çıkıyorum...Ya yanlış yaparsam.Aman Allah'ım yine BAN! :(

Bu bir kırgınlık değil, olması gereken olmuştur, nede olsa kurallar böyle ama bana fena koydu ağa bakıp bakıp çıkmak!