Öncelikle şunu söyleyeyim yönetim genelde bu tür cezaları kuralları öğrenmemiz ve uygulama konusunda özen göstermemiz için veriyor...

Bende aldım zamanın bir iki defa uzaklaştırma;zor oluyor tabi bu ailevi ortamdan uzakta olmak girip konulara mesaj yazamamak sadece beğen butonuna tıklayabilmek....

İlk banlandığımda şunu öğrendim ''Banlanan üyeler sorununu dile getirdiğinde cevap yazan açıklama yapan tek forum wmaraci.com...''

Bazı forumların yönetimi ile papazım ve hemen hemen tüm webmaster forumlarına üyeliğim vardır;popüler olanlarında da uzun zaman geçirmişimdir haliyle bir çok forumun yöneticilerinin üyelere karşı tutum ve davranışlarını biliyorum,WmAraci'da gördüğüm sevgiyi saygıyı aile ortamını hiç bir yerde görmedim.
Yöneticilere pm veya mail atarak bir sorunumu dile getirdiğimde sorularımın cevabını ve gerekli yardımı aldığım tek forum burası.

Diğer forumlarda genel hava berbat yöneticiler hiç tınlamıyorlar ne cevap yazıyorlar ne başka bir şey yapıyorlar vurdum duymaz çal oynamaz derler ya aynen öyle.

Diğer wm forumlarının çoğunda iletişim kısmından mesaj yazdığınızda cevap alamazsınız ,önemli bir konuyu dile getirmiş olsanız bile,iletişim tek taraflı mı oluyor diye düşündürüyor insanı tabi, bu durum birde insana sözde verilen değeri de sergiliyor. :confused:...

Wmaraci üyelerinden ve yönetiminden gördüğüm saygıyı-sevgiyi-yardım severliği başka hiç bir forumda görmedim.

''Burası gerçekten çok farklı ,insana gerçekten değer veren bir platform...''

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sizinde buradaki farkı gördüğünüz ve değer verdiğiniz çok net anlaşılıyor mesajınızdan. :)