-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Net tahmin yapmak zor. Çevreniz olması gerekli, sadece dükkan görünümü falan yeterli değil. Doğum günü kutlamaları, maç günleri vs, Özel yemek günleri ( Fabrika, işletme, grup ) falan olursa çok güzel paralar kazanabilirsiniz.
Bu işlerde insanlarla ilişkileriniz çok sağlam olmalı, güleryüzlü personel olmalı, insanları kendi evlerinde gibi hissettirmelisiniz. Evinizde misafir ağırlıyormuş gibi.
Dediğim gibi net tahmin yapmak zor. Bu sizin müşterilerinize karşı tutumunuz davranışınız ve çevreniz ile tamamen doğru orantılı birşey.
Ek olarak : Sponsorlardan da çok iyi kazanırsınız. ( Örn: Efes pilsen, tuborg, yeni rakı vs vs )
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Valla aramızda böyle iş yapan varsa bende aylık getirinin ne kadar olduğunu merak ediyorum. Bende açmayı planlıyorum önümüzde ki 3-5 sene içerisinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
hocam benim düşüncem nerede olduğundan ziyade verdiğin hizmete bakar ;) sen bu işi gerçekten yapacaksan nezih bir ortam tutturmalısın seçkin müşterin olacak ama kaliteli malzeme satacaksın kendinden bir an olsun ödün vermeyeceksin bir nevi zar atmak gibi birşey zaten girişimci oluyorsun ya kazanıp büyüyeceksin yada kaybedeceksin
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler.
Öncelikle müşterilere karşı gayet iyi davranılacak :):)
Maç günleri lig tv yayını yapmayı düşünüyoruz.
Şimdilik bi askerlik problemi var bitsin 1,5 - 2 yıla mekan açmayı düşünüyoruz.
20 bin tl kredi çekip :)
Mekanda alkol olmayacak..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
hocam KARAOKE şart günümüzde gençlerin en önem verdiği şey ayrıca çeşitli sanatçılar getirmeye gayret et derim canlı müzik vs vs vs para varsa herşey olur :d
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu