-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
16 GB ram var oynasın dursun firefox :D
BiqBanq
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
firefox ayrıca websayfalarını yarım yamalak gösteriyor :( ben kullanmıyorum şahsen sizde kullanmayın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Firefox'u yıllarca kullandım fakat Chrome çıkınca, hangisi iyiyse ona ayak uydurmak zorunda kaldık tabi. :rolleyes: Chrome'dan memnunum.
Firefox da şu sıralar iyi, yani yeni sürümleri güzel.
Bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Firefox'ta sayfalarda kaydırma önceden böyle değildi. "Scroll" olayı biraz değişmiş sanki.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takıntılı biri olabilirim ancak bu konuda herkezden farklı olarak Mozilla kullanıyorum. Ne kadar başlıkta ff kullanıcıları arttı desede başlık altında ff taraftarı yok. Sizin kadar test edip ne kadar ram yediğine bakmamış olsam dahi performans açısından yaşanmışlığım ile 1 gb ram ile gayet güzel kasıntı olmadan kullandığımı belirtmek isterim ki 8 16 gb ram'ı olanlar yakınmış buna şaşırdım. Diğer yandan birçok bilgisayara özellikle bakıma gittiğimiz internet kafelerde vaktinde chrome'yi kurmuştuk ancak pasif hale getirildiği halde durmadan birşeyleri update etmesi yüksek oranda performans azalmasına sebep olmuştu. Yanısıra bazen girdiğiniz url'lere hiçbir tepki vermiyordu. Diğer yandan ie kendi tecrübeme göre daha ağır şu an ff ile açtığım sekmelerin 4/1'ini ie ile değil açmak düşünemiyorum bile. Eklentisini vesairesini kullanmasam dâhi benim için ff şuanlık en iyisi. Biladeri Opera'da hoşuma gider tabiki.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ya eskiden performans sorunu yaratmazdı ama aşırı ram kullanıyor Firefox.Ne yazıkki bende Chrome kullanmak zorunda kaldım yoksa Firefox vazgeçilmezimdir.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google tüm dev şirketleri satın aldığı sürece bilgileriniz her türlü kayıt edilecek :)
En azından bazı Türk şirketleri gibi bilgilerimizi sağa sola para karşılığı satmıyorlar, FBI'a falan veriyorlardır :)
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
sudo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi ki de firefox diyorum bunu tartışmak bile zaten saçmalıkdan başka bişe değil. Firefox tercih etmeyenler firefox'un içine girememiş olanlardır...