lostyazilim

google analytics sitemde aktif olarak kullanamıyorum

20 Mesajlar 4.372 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Google Analytics for WordPress eklentisini yükle; Eklentinin özelliklerine gir. Profil bölümüne analiz kodunu yapıştır ( UA-36842587-3) gibi bir kod. Sonra güncelle. Bu işlemi yaparsan olması gerekir. Ayrıca eski hesaplarını sil yeni kod al kendine

wmaraci
reklam

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Google Analytics for WordPress eklentisini yükle; Eklentinin özelliklerine gir. Profil bölümüne analiz kodunu yapıştır ( UA-36842587-3) gibi bir kod. Sonra güncelle. Bu işlemi yaparsan olması gerekir. Ayrıca eski hesaplarını sil yeni kod al kendine

var olan hesabı nerden silicez sip tekrar yapayım belki olur

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Profil ayarlarına girip ordan silebilirsin

Tüm Hesaplarıma tıklayınca profil sayfasın görürsün

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Profil ayarlarına girip ordan silebilirsin

Tüm Hesaplarıma tıklayınca profil sayfasın görürsün

Status: Tracking Not Installed
Last checked: Nov 13, 2012 8:22:09 AM PST
The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page. For Analytics to function, you or your web administrator must add the code to each page of your website.

bu şekilde takip kod ana sayfada bulunmuyor diyor ekledim bulunması gerekiyor garip :(

hemen altta eklemem gereken kod var Tracking Kod da içerisinde bunu siteme

hemen önune ekliyorum diğer siprit kodlarının sonrasına

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)
bazen sayıyor bezen saymıyor nedense ?

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)
konu güncel halen saymıyo vaw arkadaş siteme gireni çıkanı göremiyorum yha :(

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Yeni bir Analitcks aç onunla yola devam et yeni hesabının kodunu ekleyip ;)...

{Aslında en güzeli Yandex Metrica ne yok ki her şey var xxx ip adresi ile siteme gelen kişi ne yapmış hangi sayfalara bakmış kopyalama tarama yapmış mı bu xxx ip adresli ziyaretçi hangi ilden hangi tarayıcı ile gelmiş ve sitemde bu işlemleri yapmış? Gibi sorularının cevabı var Yandex Metrica'da. Bir de şu özelliği var, istediğin zaman dilimini seçip ip bazlı ziyaretçi raporu alabiliyorsun. Ne işe yarar mesela birisi geldi abuk sabuk yorum yazdı bloguna ip bazlı rapordan o kişinin daha önceden gelip gelmediğini bile anlayabiliyorsun o rapor sayesinde :) daha neler neler var Analiticks'in ana sayfasına bakıp çıkıyorum ama Yandex Metrica'nın raporları gelişmiş,detaylı ve kolay kullanımlı olduğu için Yandex Metrica'da dakikalarca analizleri inceliyorum...Google'da Yandex Metrica gibi geliştirebilir hatta daha fazlasını yapabilir;ama Google amca para getiren servislerini geliştirmek ile uğraşıyor ya da bizden bilinçli olarak sitelerimize ait bir çok veriyi ölçüyor ama kendisine saklıyor... )

Önerim:
Eğer sorunun çözülmez ise Say.ac ve Yandex Metrica'yı kullan derim :).
MuratDinc

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Yeni bir Analitcks aç onunla yola devam et yeni hesabının kodunu ekleyip ;)...

{Aslında en güzeli Yandex Metrica ne yok ki her şey var xxx ip adresi ile siteme gelen kişi ne yapmış hangi sayfalara bakmış kopyalama tarama yapmış mı bu xxx ip adresli ziyaretçi hangi ilden hangi tarayıcı ile gelmiş ve sitemde bu işlemleri yapmış? Gibi sorularının cevabı var Yandex Metrica'da. Bir de şu özelliği var, istediğin zaman dilimini seçip ip bazlı ziyaretçi raporu alabiliyorsun. Ne işe yarar mesela birisi geldi abuk sabuk yorum yazdı bloguna ip bazlı rapordan o kişinin daha önceden gelip gelmediğini bile anlayabiliyorsun o rapor sayesinde :) daha neler neler var Analiticks'in ana sayfasına bakıp çıkıyorum ama Yandex Metrica'nın raporları gelişmiş,detaylı ve kolay kullanımlı olduğu için Yandex Metrica'da dakikalarca analizleri inceliyorum...Google'da Yandex Metrica gibi geliştirebilir hatta daha fazlasını yapabilir;ama Google amca para getiren servislerini geliştirmek ile uğraşıyor ya da bizden bilinçli olarak sitelerimize ait bir çok veriyi ölçüyor ama kendisine saklıyor... )

Önerim:
Eğer sorunun çözülmez ise Say.ac ve Yandex Metrica'yı kullan derim :).

işte böyle bi yardım edemedi kimse kaç gündür :)

google yapar abi o para için koşuyo su an yandex ise kullanıcı kapma derdinde o yüzden yandex her türlü ayrıcalığı sunar diye düşünüyorum...

google çok denedim olmayacak yha kesinleşti iyice yandex e geçiyorum senin tavsiyen doğrultusunda
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

işte böyle bi yardım edemedi kimse kaç gündür :)

google yapar abi o para için koşuyo su an yandex ise kullanıcı kapma derdinde o yüzden yandex her türlü ayrıcalığı sunar diye düşünüyorum...

google çok denedim olmayacak yha kesinleşti iyice yandex e geçiyorum senin tavsiyen doğrultusunda

Google eminim ki Analiticks ile bir çok analizi yapıyor,ama biz kullanıcılarına sadece çok az bir kısmını sunuyor,çünkü neden derseniz,ta 2010 yılında siteniz üzerinde ki adsense reklamlarına birileri gelip direk tıklarsa Google anlar banlar,google her şeyi bilir demişler(bu yönde mesajlar gördüm). Google her şeyi sunmuyor kendisi daha fazla kar ile faydalanmak istiyor bazı şeylerden.
MuratDinc

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Google eminim ki Analiticks ile bir çok analizi yapıyor,ama biz kullanıcılarına sadece çok az bir kısmını sunuyor,çünkü neden derseniz,ta 2010 yılında siteniz üzerinde ki adsense reklamlarına birileri gelip direk tıklarsa Google anlar banlar,google her şeyi bilir demişler(bu yönde mesajlar gördüm). Google her şeyi sunmuyor kendisi daha fazla kar ile faydalanmak istiyor bazı şeylerden.

[Konu dışı: Daha önceden Adsense kategorinde bir mesaj yazara bahsettiğim adsense hesabı alma işlemi 4. test aşmasını da başarı ile atlatmıştır ve detaylı anlatımı ile 3 gün içinde sunulacaktır.]

kesinlikle öyle banlananlar neden banlanıyor ? ben bile aklıma geliyor adam kimin nereden ne zaman geldiğini naptığını çok iyi biliyor birisi aynı yerden gelip reklama tıklarsa 1-2 kere bu demek oluyor ki anlaşmalı yada bot yada webmaster reklama tıkla diyordur bu yüzden başka bir şey değil

[Konu dışı: Anlamadım ne demek isteğini ?]

wmaraci
Konuyu toplam 10 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 10 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al