lostyazilim
tr.link

Natgeo teması..

3 Mesajlar 894 Okunma
acebozum
tr.link

zaferkaankaraca zaferkaankaraca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.okurkafe.com
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 5 / 66
  • Ticaret 1, (%100)
merhabai,

http://natgeotv.com/tr/ bu sitedeki gibi bu na benzer bir wordpress teması arıyorum.. yardımcı olurmusunuz

elektronikssl
webimgo

senininternetin senininternetin Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Engineer Student
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 427 / 159
  • Ticaret 7, (%100)
kafrdeş ilk önce sorunu cevaplıyım istediğin tema BURDA var.Ama cümlemi bitirmedim.sana bi kaç tavsiyede buluncam site işlerine anladığım kadarıyla yeni girmişsin .ilk önce şu anda kullandığın temayı Türkçeye çevir (eğer Kullanıcaksan) daha sonra temayı bi düzenle,Kategori isimleir desen zaten hepsi belirsiz az azalt şu kategorileri ve belirgin isimler verip hepsinin baş harfi büyük olsun.daha sonra yazı yaz devamlı video paylaşma bir yere varamazsın.Bunları tavsiye olarak al sakın kırılma bana sadece tavsiye okey hadi hayırlı ramazanlar sana.... Ayrıca sana verdiğim linkteki temalar ingilizceydi.BURDAN bazı Türkçe temalara ulaşabilirsin..

zaferkaankaraca zaferkaankaraca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.okurkafe.com
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 5 / 66
  • Ticaret 1, (%100)

senininternetin adlı üyeden alıntı

kafrdeş ilk önce sorunu cevaplıyım istediğin tema BURDA var.Ama cümlemi bitirmedim.sana bi kaç tavsiyede buluncam site işlerine anladığım kadarıyla yeni girmişsin .ilk önce şu anda kullandığın temayı Türkçeye çevir (eğer Kullanıcaksan) daha sonra temayı bi düzenle,Kategori isimleir desen zaten hepsi belirsiz az azalt şu kategorileri ve belirgin isimler verip hepsinin baş harfi büyük olsun.daha sonra yazı yaz devamlı video paylaşma bir yere varamazsın.Bunları tavsiye olarak al sakın kırılma bana sadece tavsiye okey hadi hayırlı ramazanlar sana.... Ayrıca sana verdiğim linkteki temalar ingilizceydi.BURDAN bazı Türkçe temalara ulaşabilirsin..

10 yıldır internetteyim .. 3 yıldırda site işlerindeyim ama pek fazla ilgi göstermediğimden site öyle kendiliğinden gidiyor. maksadım sevdiğim şeyleri paylaşmak hit almak değil hit almak olsa çokta türkiyede ilk 100 de idim ama sadece amattörce hobi olarak uğraşmayı seviyorum

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al