lostyazilim
tr.link

Wordpress cpu sorunu ile ilgili

8 Mesajlar 1.519 Okunma
acebozum
tr.link

esocials esocials Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)
Daha önce bu başlık altında konu açmıştım.

Bugün şunu farkettim,ne zaman wordpress admin paneline girsem cpu aşımı birden tavan yapıyor ve "Resource Limit Is Reached" uyarısı alıyorum.Admin panelinden çıkış yapınca normale dönüyor.Bunun nedeni ne olabilir acaba?Belki bu bilgi cpu aşımına sebep olan şeyi bulmamda faydalı olur.

Bir de mysql tablolarını uyarlarken hep "netkilic_wp.wp_comments_fbseo optimize note Table does not support optimize, doing recreate + ..." uyarısını alıyorum.bu sebep olabilir mi?bu sorunu wp_comments_fbseo yu silerek halledebilir miyim?

Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

wmaraci
webimgo

crownprince crownprince WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 3, (%100)
arkadaşım boşuna sorma kimse tatmin edici bir cevap vermez veremez kelin ilacı olsa başına sürer.elemanın bir tanesi bu forumda değil 300 tl çekti sadece cpu sorununu düzeltmek için kolay bişe değil eklenti ile çözülebilecek birşeyde değil total cache filan hepsi hikaye siten değerliyse gözünde ücretle yapan kişilere yaptır burda alacağın cevapları sana ben söyleyeyim gereksiz eklentileri kaldır,gereksiz java dosyalarını kaldır sorguları azalt gibi cevaplar alacan o yüzden boşuna uğraşma kodlardan anlıyorsan zaten bu soruyu sormazsın kendin çözersin problemi,dediğim gibi ücret karşılığında usta kişilere yaptır yoksa sitene yazık olur

sarkos sarkos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 9, (%100)
Dostum admin paneli sorunu bendede var paneli açıyorum cpu %8 oluyor Post atarken %16ya çıkıyor bunun sebebi admin panelinde yüzlerce sorgu dönmesi buna birşey yapamazsın çünkü admin panelini düzenlemen gerekli bu da ciddi kod bilgisi ve uğraş gerektirir.

Goksel Goksel Yazılım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyla ilgili PM gönderdim.

wmaraci
wmaraci

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Konu ile ilgili olarak bir zamanlar CPU kaynaklı yaşadığım sıkıntıyı ve çözümü sunduğum yazımı gözden geçirebilir, 3 adımdam her birini teker teker uygulayarak deneyebilirsiniz.

Buradan göz atın

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

canatasever canatasever Can ATASEVER Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

crownprince adlı üyeden alıntı

arkadaşım boşuna sorma kimse tatmin edici bir cevap vermez veremez kelin ilacı olsa başına sürer.elemanın bir tanesi bu forumda değil 300 tl çekti sadece cpu sorununu düzeltmek için kolay bişe değil eklenti ile çözülebilecek birşeyde değil total cache filan hepsi hikaye siten değerliyse gözünde ücretle yapan kişilere yaptır burda alacağın cevapları sana ben söyleyeyim gereksiz eklentileri kaldır,gereksiz java dosyalarını kaldır sorguları azalt gibi cevaplar alacan o yüzden boşuna uğraşma kodlardan anlıyorsan zaten bu soruyu sormazsın kendin çözersin problemi,dediğim gibi ücret karşılığında usta kişilere yaptır yoksa sitene yazık olur

Bu nasıl bir bakış açısı yahu? Bu forumda ne işiniz var o zaman?

Adam niye para versin arkadaşım? Ben 2 senelik Wordpress kullanıcısıyım ve benden çok daha tecrübeli insanlar da var bu forumda. Ve bir çoğumuz da ücret mücret istemeden yardım edecek yeterlilikte ve durumdayız.

Şahsen ben öyleyim. Karşı taraf sorunu yeterince açıkladıktan sonra herkes yardım eder.

esocials esocials Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Konu ile ilgili olarak bir zamanlar CPU kaynaklı yaşadığım sıkıntıyı ve çözümü sunduğum yazımı gözden geçirebilir, 3 adımdam her birini teker teker uygulayarak deneyebilirsiniz.

Buradan göz atın

okudum, gerçekten faydalı bir yazı olmuş teşekkürler.faydalı bir yazı olmuş

Ek Olarak:

Goksel adlı üyeden alıntı

Konuyla ilgili PM gönderdim.

pm i okudum,dediklerinizi yapmaya çalışıcam.inşallah çözüm olur.

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Parayla yapanlar da o dediklerini yapıyor: sorguları azaltıyor, gereksiz eklentileri kaldırıyor vs. çünkü cpu sorunu böyle çözülür. Senin sağa sola dağıtacak paran çok galiba :)

crownprince adlı üyeden alıntı

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al