-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşım boşuna sorma kimse tatmin edici bir cevap vermez veremez kelin ilacı olsa başına sürer.elemanın bir tanesi bu forumda değil 300 tl çekti sadece cpu sorununu düzeltmek için kolay bişe değil eklenti ile çözülebilecek birşeyde değil total cache filan hepsi hikaye siten değerliyse gözünde ücretle yapan kişilere yaptır burda alacağın cevapları sana ben söyleyeyim gereksiz eklentileri kaldır,gereksiz java dosyalarını kaldır sorguları azalt gibi cevaplar alacan o yüzden boşuna uğraşma kodlardan anlıyorsan zaten bu soruyu sormazsın kendin çözersin problemi,dediğim gibi ücret karşılığında usta kişilere yaptır yoksa sitene yazık olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dostum admin paneli sorunu bendede var paneli açıyorum cpu %8 oluyor Post atarken %16ya çıkıyor bunun sebebi admin panelinde yüzlerce sorgu dönmesi buna birşey yapamazsın çünkü admin panelini düzenlemen gerekli bu da ciddi kod bilgisi ve uğraş gerektirir.
Goksel
Yazılım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyla ilgili PM gönderdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Konu ile ilgili olarak bir zamanlar CPU kaynaklı yaşadığım sıkıntıyı ve çözümü sunduğum yazımı gözden geçirebilir, 3 adımdam her birini teker teker uygulayarak deneyebilirsiniz.
Buradan göz atın
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Parayla yapanlar da o dediklerini yapıyor: sorguları azaltıyor, gereksiz eklentileri kaldırıyor vs. çünkü cpu sorunu böyle çözülür. Senin sağa sola dağıtacak paran çok galiba :)
crownprince adlı üyeden alıntı
arkadaşım boşuna sorma kimse tatmin edici bir cevap vermez veremez kelin ilacı olsa başına sürer.elemanın bir tanesi bu forumda değil 300 tl çekti sadece cpu sorununu düzeltmek için kolay bişe değil eklenti ile çözülebilecek birşeyde değil total cache filan hepsi hikaye siten değerliyse gözünde ücretle yapan kişilere yaptır burda alacağın cevapları sana ben söyleyeyim gereksiz eklentileri kaldır,gereksiz java dosyalarını kaldır sorguları azalt gibi cevaplar alacan o yüzden boşuna uğraşma kodlardan anlıyorsan zaten bu soruyu sormazsın kendin çözersin problemi,dediğim gibi ücret karşılığında usta kişilere yaptır yoksa sitene yazık olur
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri