İçeriklerde her oyun kelimesini 1 defa olmak kaydı ile anadomaine linkle. bunu anlamadım az daha açar mısınız, diğerlerini yapacağım.
İç sayfalarda oyun hakkında bilgi verdiğin yazılarda, oyun kelimesini, anadomaine linkle, yani oyun kelimesine basıldığında ana domaine gitsin
Ek Olarak:
Forum kategorisinde, ama yeterince iyi konumda değil, doğal olarak yükselmek istiyorsanız daha fazla içerik girmeniz gerekiyor. Daha fazla yorum almanız gerekiyor. Biraz daha hızlandırmak istiyorsanız yükselişi, nitelikli backlink alımı yapabilirsiniz. Ayrıca forumdaki içeriklerden de ana domaine link verebilirsiniz.
Ek Olarak:
gorukleyasam adlı üyeden alıntı
Merhaba,pm ile ilettiğim web sitemi seo uyumu açısından inceleyebilr misiniz? Ben çalıştığım firmanın eksikleri olduğunu düşünüyorum, bu bir paranoya mı yoksa gerçekten eksiklikler var mı, fikrinizi merak ediyorum.
Siteniz genel olarak, teknik hata içermiyor. Ama bu demek değildir ki, sıralamalarda üstte olacaksınız. İçeriklerinizdeki en büyük sıkıntı çok az bir yazı içermesi. Bu içerikler hakkında bir paragrafta olsa açıklama niteliğinde birşeyler yazarsanız daha kolay doğal hit çekebilirsiniz. Her içeriği linkleyin. Ama genel aramalarla beslenen bir site olduğundan, ve bir rehber niteliği taşıdığından, bu rehberde olan firmaların ana kelimelerinde de çok fazla rekabet olmadığından en mantıklı yol, içeriğinize içerik adı ile link vermeniz olacaktır.
Örneğin,
Erdal bakkal firması
Firma bilgilerini girdikten sonra kısa da olssa bir açıklama da bulunun, bu açıklama içinde geçen erdal bakkal kelimesine o sayfanın url sine linklendirin.
Seo hizmeti veren firmanın hangi konuda yardımcı olduğunu bilemediğimden genel tabir kullandım.