Kulağa hoş geliyor ama google bunu yaparsa illegal birşey yapmış olur ..
Google'ın elinde olsa hiçbir websitesi yasaklanamazdı. Bunu haberin içeriğinde de yer alan bildirimleri ve hareketleri de(imza kampanyası) destekliyor. Demek ki birtakım güçler interneti susturmak ya da kısıtlamak istiyorlar. İşlerine gelmedi diye bir takım kararlar alınıp adeta cadı avına çıkılıyor. Kimse evinin orta yerine ateş düşmeden ben yandım demez. Bu ülkemizde de böyledir. Halbu ki kısıtlamalar yalnızca ****ografik ya da illegal sitelerle sınırlı kalmıyor. Bugün müzik piyasasını eline geçirmek isteyen firma da ani bir kararla sansür yaparken, aynı şekilde film piyasası için de sansür tahmin edilemeyecek boyutlara ulaştı. Siz yasaklamak yasaktır dediğinizde, bu bile sansürleniyor. Sadece ülkemizde milyonlarca websitesi yasaklandı diye belirtmiştim. Bunların yalnızca 90bin kadarının kağıt üstünde yasaklandığı, diğerlerinin ise nasıl yasaklandığı ile ilgili hiçbir bilgi ya da açıklama bulunmuyor. Unutmayın, siz özgün içerik yayınlayanları teşvik etmek yerine yasaklarsanız ortaya daha mühim ve vahim bir durum çıkacaktır. Bir websitesine girmemek sizin elinizdedir. Bunu kontrol etmek için de bilgisayar mühendisi olmanıza gerek yoktur. Eğer bu yasaklamalar benim için yapılıyorsa, ben yasaklanmalara karşıyım. Bu durumda benim mağduriyetimi kim giderecek?