-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam şimdi bir sorum olacak örneğin
blogger , tr.gg(ne kadar doğrudur bilmiyorum ama farklılık açısından ) Bunlardan ikişer tane açtık, Günde 1 tane olmak üzere 1 hafta boyunca içerik girdik ve 1 haftada index almasını bekledik pingledik vs. sonra bunlardan direk ana siteye makale içi backlink almamızmı doğru olur? Yoksa mesela blogger1'den tr.gg1'e tr.gg1'den blogger2'ye ve blogger2'den tr.gg'2 ye backlink verdik konularıyla alakalı makale içince ve eon sonundada tr.gg2'ye ana sitemizle ilgili makale yazarak backlink verdik hangisi daha dogru ve etkili olur hocam. Tr.gg örnektir ben farklılık olsun diye dedim yoksa tumblr vs olabilir biraz karışık oldu gibi ama hocam bu konuyu cidden çok merak ediyorum.
Veya bu 4 sitede ayrı ayrı makaleler ile sitemize backlink vermekmi doğrudur hocam ?
(Siteler, ana sitemizin konusunun etrafında sitelerdir)
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de yardım almak istiyorum. indirbak sitem bence hak ettiği yerde değil. Sizce ne tür çalışma yapmam lazım.
asimox
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, ben sitemde tek bir kelime değilde 4-5 tane kelimeyi yükseltmeye çalışıyorum. Bazıları hatta 5. sıralarda ama bu doğru mu yoksa tek bir kelimeye mi odaklansam? Birde benim pr3 şuan arttırmanın belli bir yolu var mı kısaca bahsetseniz yeter?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitem 2 inci sıradaydı devamlı google şu aralar güncelleme yaptığı için ve benim ilgilenmediğim dönemde birde backlinklerin bazılarının kalkması neticesinde site 6 ıncı sıraya geriledi sonra backlink aldık 4 e yükseldik güncelleme yapmaya devam ettim sonra hacklink aldık pr8 siteden ertesi gün site gümledi tüm aramalarda 6 ıncı ve 7 inci sayfalara düştü sandboxa düşmedi ama site geriledi pr8 linki kaldırdım sonra hacklinki daha doğrusu bir kaç güncelleme yaptım sitemde ileri gitmesini bekliyorum birde webmaster tools tan kalite sorunu gibi bir mesaj geldi geri bildirimde bulundum sitem anasayfaya geri gelmesi ne kadar sürer yada gelir mi tekrar?