lostyazilim
tr.link

Hangi backlink almalıyım

13 Mesajlar 1.936 Okunma
lstbozum
tr.link

trenderkek trenderkek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek BT Öğretmeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 86 / 22
  • Ticaret 11, (%100)
Organit hit, aynı içeriye sahip sitelerden backlink alımı, kalitelere sitelerden tanıtım yazısı alarak devam edebilirsiniz.
Kesinlikle otomatik olarak yapılan backlink alımlarından ve toplu sosyal imlemelerden uzak durun.

wmaraci
reklam

conestoga conestoga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest meslek şirket sahibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 4, (%100)
tüm site sahibi arkadaşlara uyarımdır; sitenizi sosyalleştirmeden aslaaa ve aslaa ne backlink çalışmasına yüklenin ne link nede reklam... emin olun sizin bildiğinizi google çoktann unuttu... cin olmadan google ı çarpmak olmaz... Hani bu cv lerde bildiğiniz dillere 10 kelime ingilizcesiyle ben orta derecede ingilizce biliyorum diye işaretliyen dangalakların zihniyetine benzer. Acele etmeyin kaldı ki seo dan anlamıyorsanız o paket bu paket almayın 3 tl - 5 tl -10 tl bu işler bu kadar basit değil sitenizin neye ihtiyacı olduğunu iyi analiz etmek gerekiyor... emek veriyorsunuz heba olmasın.
BiMaster006

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ

registercenter registercenter Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Bil.Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 4, (%100)
Sayın Kullanıcı

Siteniz organik hit ile beslediğinizde siteniz1. sayfaya çıkar FAKAT hit sayısı düştüğü anda dibe gider bunun arama motorunun güncellediği ana da etkisi vardır.

Backlink olarak prli sitelerden backlink değişimi almanızı tavsiye ederim ardından sistemin düzeldiğini göreceksiniz kelimeleriniz zaten 2 hafta içinde düzgün bir yükselmeyle yavaş yavaş çıkar ama organik hit kullanmanı tavsiye etmiyorum

Saygılarımla

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al