Hocam açıkçası böyle bir konuda bilgi vermek içimden gelmiyor ne için kullanacaksınız nerede kullanacaksınız birilerinin acı yanacak gibi geliyor. Birinin canı yakılacak ise bu benim yardımım ile olmamalıdır :)
Sıkıldıkça C# açıp kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum, hem de okul için pratik olmuş oluyor. Örneğin Salı gecesi seçilen radiobuton'una göre masaüstü resmini değiştiren bir şey yapmıştım. XP'de güzel bir şekilde çalışıyordu ama Windows 7 gibi UAC açık sistemlerde bat dosyalarının olduğu klasöre girip tüm bat dosyalarına teker teker izin vermek gerekiyordu. Dün yapmaya çalıştığım şey ise kutucuğa yazılan yada radiobutonu ile seçilen değere göre bilgisayarın kapatılması, yeniden başlatılması, uyku moduna alınması, hazırda beklemesi, kullanıcı değiştirmesi ve oturumu kapatmasıydı. Burada iki türlü sorunum var, birincisi UAC sorunu, ikincisi ise girilen süreyi komuta gömmek için bat dosyaları kullanamayışım.
Yine de teşekkür ederim, böyle bir konuda yardım etmemeniz doğru bir seçim olabilir. Çünkü kimin ne yapacağını bilemezsiniz, birileri bulup C'yi formatlamak için bile kullanabilir :)