lostyazilim
tr.link

Online radyo yayını yapmak

4 Mesajlar 2.618 Okunma
acebozum
tr.link

McCOY35 McCOY35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Satış Destek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
Öncelikle konunun doğru yerini bulamadım eğer yanlışsa modlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir arkadaşımla beraber online radyo yayını yapmak istiyoruz ama ikimizde farklı yerlerdeyiz.İkimizde aynı anda bağlanarak nasıl yayın yapabiliriz?Winamp ile shoutcast te iki kişi giremiyoruz.bu yüzden o olmuyor.

birde bildiğiniz caster.fm gibi başka servisler var mı? onda bir türlü bağlantı yapamadım çıldırmak üzereyim.

mccoy35.com
wmaraci
webimgo

bsakizli bsakizli Bilgisayar Programcısı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

McCOY35 adlı üyeden alıntı

Öncelikle konunun doğru yerini bulamadım eğer yanlışsa modlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir arkadaşımla beraber online radyo yayını yapmak istiyoruz ama ikimizde farklı yerlerdeyiz.İkimizde aynı anda bağlanarak nasıl yayın yapabiliriz?Winamp ile shoutcast te iki kişi giremiyoruz.bu yüzden o olmuyor.

birde bildiğiniz caster.fm gibi başka servisler var mı? onda bir türlü bağlantı yapamadım çıldırmak üzereyim.

İlk öncelikle kendim bir radyo hostinglerin içinde olarak 2 kişi aynı anda yayına başlanamaz diye biliyorum saten mantık olarak da söyledim doğru bir kavram olur. Ancak aramızda MuzafferBilişim var ona sorman yeterli olacaktır. Yani radyoya aynı zamanda tek kişi bağlanır hosting 2.kişiye izin vermez. Diğer sorun ise bir shoutcast platform ancak notmal radyo hostinglerin yerini tutmaz freeshoucast var mesela vb. Sana tavsiyem bir firmadan 30 TL 3 Aylık al kullan derim ben :) kendim de bu işerle uğraşıyorum

McCOY35 McCOY35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Satış Destek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
açıkçası çok fazla uraşmak istemiyorum geyik amaçlı yapacağımız bir iş müzikten çok sohbet havası içinde olucak.
2. kişiden kastım onunlada aynı anda konuşabilmek skype yada benzer bir platform üstünden spreaker.com a baktım onda sanırım onda izin veriliyormuş sanırım.
Cevabınız için teşekkür ederim olmazsa son çare öyle yapacağız.

mccoy35.com

bsakizli bsakizli Bilgisayar Programcısı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

McCOY35 adlı üyeden alıntı

açıkçası çok fazla uraşmak istemiyorum geyik amaçlı yapacağımız bir iş müzikten çok sohbet havası içinde olucak.
2. kişiden kastım onunlada aynı anda konuşabilmek skype yada benzer bir platform üstünden spreaker.com a baktım onda sanırım onda izin veriliyormuş sanırım.
Cevabınız için teşekkür ederim olmazsa son çare öyle yapacağız.

Evet skype ile bu mümkün ama pc özelikleri düşükse hiç tavsite etmem bir defa prof gibi olmaz ama burda bir sonuç böylede yapabilirsiniz ama 2. kişi yayına müdehala edemez sadece siz kontrol sağlarsanız.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al