-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhabalar,
Gerçekten endişe ederek ince eleyip sık dokuduğum bir olay adsense ve cidden sudan sebeplerle bile banlanabilen insanlarla karşı karşıya kalabiliyoruz, bu yüzden fikrinizi almak istedim.
Birçok noktada görsel öğeler ve içerik adsense şartlarına uymuyor demelerine rağmen çoğu karikatür sitesinde adsense reklamlarını görmekteyim.
Bu yüzden fikrinizi almak, yerleşim, içerik ve düzen konusunda tecrübeli arkadaşların görüşüne sahip olmak benim için altın değerinde.
Lütfen bir dakikanızı ayırıp uzun süredir kullanmakta olduğum pasif durumda olan ama yine de beklenmedik sayıda organik hit'i bünyesinde barındırabilen karikatür siteme göz atmanızı ve uygunluğunu denetlemenizi istiyorum.
Vaktini ayıran arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, ciddiye alıp da yorumlarını belirten arkadaşlara siteden dilerlerse link sağlayabilirim, benim için gerçekten yönelim konusunda ciddi bir konu.
Buyrun sitem:
Karikatür Muhabbeti
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1. site çok ağır
2. penguen ve uykusuz dergileri ile başın belaya girebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense reklamları yayınlayacak sitelerde önceliğin (Kaldı ki site yeni ise bu kural daha da sert olacaktır) içeriğin özgün olmasıdır. Bu bakış açısından bakıldığında içeriklerin birileri tarafından hazırlandığı senin de bunları yayınladığın gerçektir. Bunu şu site yapıyor bu site yapıyor şeklinde yaklaşma. Onlar bugün var yarın yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Server üzerinde düzenleme olduğu için fazlasıyla yavaş şu anda, normalde 1.5 saniye gibi gir erişim süremiz var. İkinci olarak yüzlerce karikatür vs sitesi içerisinden bu tarz bir uygulama yüzünden başımın ağrıyacağını zannetmiyorum, haksız da sayılmam değil mi?
sorgum adlı üyeden alıntı
Adsense reklamları yayınlayacak sitelerde önceliğin (Kaldı ki site yeni ise bu kural daha da sert olacaktır) içeriğin özgün olmasıdır. Bu bakış açısından bakıldığında içeriklerin birileri tarafından hazırlandığı senin de bunları yayınladığın gerçektir. Bunu şu site yapıyor bu site yapıyor şeklinde yaklaşma. Onlar bugün var yarın yok.
Düzenli olarak yıllardır ödeme alan da var, şikayet edilmemesi veya incelenmemiş olması mümkün değil, neden böyle oluyor yada nasıl göz ardı edilebiliyorlar inanın merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
cidden mi ya? pm ile ulaşıyorum, site adresi ve maili gerçekten görmek isterim..
Ek Olarak: Not: Siteye ulaşım problemi giderilmiş, saldırı tespit edilerek host tarafından engellenmeye çalışılmaktadır. Flood yada konuyu üste taşıma değil, bilgilendirme mesajıdır. Anlayışınız için teşekkür ederim.