ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Arkadaşlar SEO konusunda bilgim olması amacıyla bir kitap almayı düşünüyorum.Kolay bir şekilde anlayabileceğim ve blogger altyapısındaki sitelerime uygulayabileceğim bir kitap olmalı.Önerebileceğiniz bir kitap var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seonun kitabı olmaz. Seo konusunda yazılmış kitapları okursan olmayacağını daha iyi anlarsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşa katılıyorum almana değmez, seo konusunda yazılan kitaplardakilerden daha fazlasını nette bulabilirsin...
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Kimse kendine özel Seo tekniklerini anlatmaz.O kitaplarda herkesin bildiği klasik bilgiler yer almaktadır.O nedenle ya bir Seo uzmanıyla anlaş sana Seo öğretsin,ya da siteni bir Seo uzmanı ile başarıya ulaştır.
www.mucahitguner.com
ehliblog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Bu kadar olumsuz bakıyorsunuz yani.Neyse vazgeçtim artık =)=)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Neden vaz geçiyorsun hocam olmadı işte bu.
Hiç bir kimse tabi ki özel seo taktiği vermez;ama kitaplarında yazılan bir çok detayı bilmiyor olabilirsiniz ve bir takım ucu yarı açık yarı kapalı sunulan taktikler genel tüyoların seo kitaplarında sunulması size bir çok artı katar seo konusunda öncelikle seo bilgi dağarcığını büyür,ondan sonra üstü örtülü verilen taktikler üzerine sizde bir şeyler eklersini. Kitapta sunulan bir çok bilgiden bir şeyler kapar ve sizde üstüne bir şeyler eklersiniz olur size özel seo taktikleri kitapsız iş olmaz;çünkü nette bulursun ordan burdun ama derli toplu ve kapsamlı bir kaynak bulamazsınız.Herbirisi farklıdır ve yeterince özenilmemiştir ve makale yazarının yazıları kitaplardaki kadar özenle yazılmış olamaz.Hatta bölük pörçüktür bir çok seo makalesi.Nette bulabileceğin seo makalelerinin yetersiz olması bölük pörçük olması kimi makaleyi yazanın da üslubun sarmayışı sonucu içinde ki öğrenme şevki olumsuz sonuçlanabilir,ki genelde öyle olur.
Okuduğum ve okuman için tavsiye ettiğim iki seo kitabı var:
1:
http://hayalcin.com/seo-bu-kitaptan-ogrenilir.html (Buradaki kitabı okumuş olsan da makalemi bir oku ne demek istediğimi biraz daha iyi anlarsın ;))
2: Uzmanından SEO (Kaan GULTEN) (Seo'nun kampsamlı ve akıcı bir üslup ile anlatıldığı bir kitap.. )
3. (3. olarak bende bir kitap arıyorum;ama henüz bulamadım ne alsam diye..)
Eğer bu kitapları okuduysan pek fazla gerekli bir şey değil senin için seo kitabı asıl şimdi yapman gereken (dediğim kitapları okuduysan) internetteki bir çok yazara ait makaleleri,forumlardaki konuları yorumları takip etmek ve yeni fikirler edinip bunların üzerine kendi tespitlerin doğrultusunda da bir şeyler eklemek... (BENCE .. )
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bencede kitaptan çok internete zaman ayır. Daha çok fayda görürsün. Çok kaliteli makale var bu konularda...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
ehliblog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Teşekkür ederim önerileriniz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
......
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Uzmanından SEO / Kaan GÜLTEN
Tavsiye ederim. Ama seo şöyle birşeydir ki üstüne koya koya, öğrene öğrene gidersin. Herkesin demek istediği bu sanırım. Kendine has seo tekniklerini bulursun ve geliştirirsin. Bi kitap okumakla seoyu öğrendim diyemezsin hem sürekli gelişen bir konu hemde seoculara ayıp etmiş oluruz.