-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dün aynısı benim başıma geldi.Hiç bir şekilde istediğim domaini bulamadım,hepsi kapılmış :D
Kişisel Web Blogum || http://www.sezeraytac.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben senin aklındaki domaini de tahmin ediyorum.Ama bana sorarsan pro ile hiç uğraşma.Ayrıca bu spor haberleri işi hiç de kolay değil.Sürekli güncellemen gerekir ve hit almak o kadar da kolay değil burada arkadaşlar tutulur falan demişler de bir içeriği girdiğinde aynısı bir anda 100 küsür sitede oluyor.İlk 5-6 içerisinde değilsen hit bile gelmez aramalardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İmzamdaki site var. serekli güncel tutmaya çalışıyorum. net olmasına rağmen iş yapmak zor oluyor. eğer ki tutarsa haber sistemine geçeceğim zaten.
arkadaşların dediği gibi spor her zaman tutar :-)
Bu Da Bizim Sitemiz : http://bc.vc/2qDPaX
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kolay ulaşılabilir, kullanımı basit ama işlevi geniş bir internet sitesi yaparsanız olur tabiki. Alan adı konusunda ise şunu tavsiye derim;
Yaratıcı olsun, farkınızı ortaya çıkartsın. Spor içerikli olsun ama uzantıya da entegre edilebilsin. Örneğin spor.cu gibi. Bu alan adı Küba'ya ait olup 2 yıllık ücreti 1000 dolar civarında.
Tasarım konusunda ise açık renk tabiki ilk tercihin olması lazım. Mutlaka widgetler üretmelisin ve bunları yaymak için farklı yöntemler denemelisin.
Falan filan ;)
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ilk başta ekip-sonra reklam-
isim duyurmak içinde çekiliş v.s.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşım. .com bir domain ile çalışmak istersen spor haberleri sitesi kurulu bir domainim var. Ve Futbol için oldukça iddialı bir domain. İstersen PM at. Ortak bi çalışma yapabiliriz isterseniz..
PM de telefon numaranızı da atarsanız ararım..
🔒 http://mcmyazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben pek spor sitesinin tutacağını zannetmiyorum. Çünkü belli başlı siteler hariç diğer spor siteleri hem görsel açıdan, hem haber açısından çok çok geride kalıyor. Yinede ben açıcam diyorsan eğer en başta her gün sıkılmadan bıkmadan güncel ve özgün içerik girebilen bir editör ekibi kurmalısın. Ondan sonra domain, hosting, script, logo ve tema seçimi yapmalısın. Birde .pro alan adını kesinlikle önermem. Sırf ilk senesi 3.5 dolar diye .pro gibi bir domaine senede 19 - 20 dolar para vermeni önermiyorum.
Bence kaliteli bir script ile iddaa sitesi açsan daha iyi sonuç alırsın. Tabiki sağlam bir editör ekibin varsa. Yoksa bence hiç paranı boşa saçma.