-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
3 kez Cloudflare kurup denedim. Birinci ve üçüncü denemem bizzat Cloudflare üzerinden hesap açarak gerçekleşti. 2. denemem, hosting şirketimin Cloudflare ie anlaşması sayesinde Cpanel üzerinden başka hiçbir işleme gerek kalmadan tek tıklama ile gerçekleşti. Ne var ki, her üç denememde de verim almak yerine sürekli sorun çıktı. Aynı sunucudaki CloudFlare etkinleştirilmemiş hesaplarımda sorun yaşamazken, CloudFlare etkinleştirilmiş olanlar sürekli sorun çıkardı. Genellikle "currently unavaiable" yani ulaşım sorunları. Üstüne üstlük Türkiye lokasyon görünen site CloudFlare etkinleştirilmesinden sonra artık ABD olarak görünmeye başladı ki, Türkiye lokasyon için fazladan para vermeyi göze alan benim için isteyeceğim son şeydi. Sonuçta üç deneme de hüsranla sonuçlanınca, CloudFlare Türkiye'de veri merkezi açana kadar benden paydos...
Ne ekersen onu biçersin
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bence olaya w3 total cache ile cloudflare artı eksi yönleriyle bakılan bir makale hazırlansa daha sağlıklı olur. Kategori moderatörü ve konu sahibine teşekkür ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Jetpack eklentisini şiddetle öneriyorum!
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Faydası var ama zararı olabileceğini pek düşünmüyorum. Jetpack eklentiden çok bir toplu eklenti paketi gibi. Yararlı olacaktır. Zaten WordPress tarafından üretiliyor. 3 Milyondan fazla indirilmiş olması da tavsiyeme destek veriyor :)
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"