Merhabalar,

Aylar önce DMOZ dizinine kayıt için başvurmuştum. Geçenlerde bana bir mail geldi. Sevindim tabi eklenmiştir diye. Ama maili açınca şok oldum.

Hiç ellemeden direk resimleri paylaşacağım. Aranızda PS falan bilenler vardır. İndirip kontrol edebilirler. Hiç bir PS falan yok. Tamamen orjinal resimler. Kendisi hakkında zaten DMOZ'a şikayet ilettim. Hoş çözüleceğini de sanmıyorum. Resimlerde sadece kendi site adım ve mailim gizli. Yunusun mailini de kapattım.

İlk bana gelen mail.



en son 75 TL'ye kadar düştü Ben de gerek yok dedim bir daha da yazmadım. Eklememiş tabi parayı vermeyince. İşte dmoz budur kısacası. Ha illaki dmoz kaydını ücretsiz yapanlar vardır. Ama benim şansıma böyle bir editör denk geldi. Sanırım DMOZ'u unutsam iyi olacak.

EDİT:
15 ocak 2013 tarihinde gelen mesaj:



Yeni gelen cevap:

Para isteyen editör farklı maille bize yazdığı için onu bulamıyorlar, bu yüzden mailin kaynak kodlarını istediler benden. Örnek olsun diye de son mailin kaynağını göndermiş. Ben de mail kaynağını gönderdim. İP no falan yazıyor gönderenin. En azından adamlar uğraşıyor :) Sabırsızlıkla bekliyorum :)



17 ocak 2012de gelen cevap :) Ben de teşekkür edip yeni domainimi ilettim eklesinler diye. Bu benim hakkımdı dedim cevap bekliyorum :)