Yanlış bilgi veriyorsun. Google analytics kullanmayan site düşünemiyorum. Yoksa sitedeki gelişmeleri nasıl takip edeceğiz. Ben herkesin kullanmasını şiddetle tavsiye ederim.
Yanlış bilgi vermiyorum. Bakın çok hit alan bir siteniz var diyelim. Ama ziyaretçiler geldikleri zaman içerik bulamayıp sayfanızdan çıkıyorlar diye varsayalım. Analytics kullanmadan bunu google'ın görmesi mümkün mü? Değil. Analytics kullanırsanız google der ki, bu sayfaya millet geliyor ama aradığını bulamıyor, o zaman ben bunu aşağıya indirmeliyim. Google Analytics insanlar sitelerini analiz etsin diye açılan bir hizmet değil. Google siteleri daha iyi analiz etsin diye açılan bir hizmet. Bunu karıştırmayalım lütfen.
Bendede hit artışı var ne alaka ise :)
Arkadaşım siten kaliteliyse, ziyaretçiler sitende vakit geçiriyorsa, aradıklarını buluyorsa zaten sorun yok. Kullan o zaman. Ben, gelen aramalara karşılık veremeyen siteler için konuşuyorum. Önce anlayalım sonra bilmiş cevaplar verelim lütfen :)
Not: Siteye ilk geldiğimde herkes normal gibiydi ama şu an görüyorum ki herkes "motor"un profesörü olmuş burada. O kadar bilgiliyseniz gidin para kazanın bu işten arkadaşlar. Ben burda bilgi verici yazı yazmıyorum. Bir şey bildiğimde yok, azcık mantık ve 10 senelik "motor" deneyimimle yazıyorum. SEO konusunda, hit konusunda hiç bir şey de bilmiyorum. Dediğim gibi çok biliyorsanız bu bilginiz ile kendinize gelir sağlayın (kişisel önerim, sizin için)
@Freezby : Sizin bana cevap olarak yazdığınızı düşünerek alıntı yaptım. Cevabınız bana değilse, bildirin kaldırayım.