kulturelbellek adlı üyeden alıntı

İşi iyi bildiğin konusunda hiç şüphem yok (?) Siteyi daha açmadan sen olayı bitirdin. Tebrik ederim. İnşallah arkadaşlarımızda bu yazıları okur ve uygular.

Hızlı yükselmek istiyorsan seo konusunda, domaini aldıktan sonra, ama arama motorlarına kayıt ettirmeden ve siteyi yayına sokmadan önce kasabildiğin kadar backlink kas

Kardeşim üzme beni şimdi. Bunu anlatmak istedi isen öyle mesaj mı yazılır:) Ben daha başka niyetle yazdığını sanarak söyledim o sözleri. Benim kızgınlığım "seo danışmanı" olarak kendini adlandırıp 20 sayfa yazıyla seo anlattığını sananlara, bi an o kategoriye aldım seni özür dilerim, affını dilerim o konuda.

Backlink konusuna takıldın sanırım bu mesajdan onu anladım. Şimdi ben 12 yıldır foruma üye ilk kez olup paylaşımda bulunuyorum. Ben tam bilemiyorum kuralları bağışla. Reklam yapmak vs konuları vardı kurallarda, o yüzden, site ismini burdan veremiyorum yanlış bir hareket etmemek için. Fakat, backlink kasma ve yeni aldığın domaine daha yayına girmeden pr alma konusunda özel mesaj ile sana isim isim verebilirim bana mesaj atarsan. Domaini aldığın gibi pr ile alırsın. Google diğer konuda;

Olmayan bir domaine ceza veremez, olmayan bir domaine backlink kastığında, ceza alacak domain google database ine mimlenemez zaten o site kayıtlarda yok. 3 dolara bir domain al .pro dene. Kusura bakma tekrar ben başka bir niyetli sanarak öyle yazdım.

Ek Olarak:

karolla adlı üyeden alıntı

bizim iş ne oldu :D ingilizce googleda yükselecektik. Sitemin sunucu değişikliğini yaptım. Yarın da alt klasörü taşıyacağım. İncelemek istersen bir bak. www.learnihongo.com

Öncelikle o gülme işareti çok a sempatik kardeşim pek kullanmasak diyorum. Sonrasında sitene tekrar baktım biraz önce. Alt klasörleri hallet o zaman net bakabiliriz siteye. Şu an kabaca bakabiliyoruz. İçeriklerini girdiğin zaman ne yapılacağı konusunda rakip analizi yaparak bir yol belirleriz. Tüm işlemlerini bitir. Ve tam olarak hangi kelimelerde çıkmak istediğini belirt. O yönde siteniz için en doğru stratejiyi belirleriz.