AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı
Olmayan bir domaine ceza veremez, olmayan bir domaine backlink kastığında, ceza alacak domain google database ine mimlenemez zaten o site kayıtlarda yok.
Henüz yayında olmayan bir site için backlink alıyoruz. Google bunu takip ederken sitenin olmadığını görünce ne yapıyor?
Site yayına girdikten sonra, Google backlink bıraktığımız yerleri tekrar indexleyip bu defa SEO olarak mı bize aktarıyor?
Yeni bir ste hayata geçireceğim diyelim. Wordpressi laptopa kurdum ve içerisine 100 makale ekledim ve backlinkleri de aldıktan sonra yayına geçtim.
İlk gün 20 makale ile başladım ama ondan sonra; daha önce yazılmış makaleleri zamanlayıp hergün 1 makale ekledim.
Bu mantıkla gidersek eğer site yayına girmeden evvel backlink basacaksak eğer; yayın öncesi backlinkleri hangi linklere basacağız? Sadece ansayfa? veya ileride yayınlanacak makalelerin linklerine mi? Google tararken bu linklerin kırık olması backlin aldığımız site ve yayına geçecek site için sorun doğurur mu?
Birçok şey kafamda var ama ben ilokul seo kursiyeri gibi sormayı tercih ediyorum.
Teşekkürler