-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mekatronik Müh.
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaklaşık 2 haftayı geçiyor adsenseye başvurdum ilk aşama tamam 2. mail gelmedi adsense hesabını halen onaylanmadı bekliyorum?
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Arkadaşın sorduğu bir soruyu sormak istiyorum. Mantıklı cevap veremedim kendisine belki bilen vardır.
Zamanında x.blogspot.com adlı siteyi açıp, adsense başvurusu yapıp adsense onayı aldı ve pin girdi.
Bir süre sonra blogspot sitesini sildi ve bu siteyi başkası açtı.
Şimdi kendisi yeni bir .com domain de adsense kullanmak istiyor. Başvuru yaptığı sayfa onda olmadığı için bir sıkıntı yaşar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
alperorhan78 adlı üyeden alıntı
yaklaşık 2 haftayı geçiyor adsenseye başvurdum ilk aşama tamam 2. mail gelmedi adsense hesabını halen onaylanmadı bekliyorum?
ilk 21 günü bekleyin
Ek Olarak:
omerknet adlı üyeden alıntı
Arkadaşın sorduğu bir soruyu sormak istiyorum. Mantıklı cevap veremedim kendisine belki bilen vardır.
Zamanında x.blogspot.com adlı siteyi açıp, adsense başvurusu yapıp adsense onayı aldı ve pin girdi.
Bir süre sonra blogspot sitesini sildi ve bu siteyi başkası açtı.
Şimdi kendisi yeni bir .com domain de adsense kullanmak istiyor. Başvuru yaptığı sayfa onda olmadığı için bir sıkıntı yaşar mı?
birader..com adlı siteye adsense reklamlarını eklemesi lazım ki google ikinci onayı versin..aksi halde 2.onay kod sitede görülmediği için 2.onay verilmeyecektir.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
İkinci onaydan kastınız nedir? Zaten hesap onaylanmış pin girilmiş durumda. Yani sadece ilk başvurular site kaybedildi oraya reklam koyulmuyor yeni acacagı sitelere reklam koyabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İkinci onaydan kastınız nedir? Zaten hesap onaylanmış pin girilmiş durumda. Yani sadece ilk başvurular site kaybedildi oraya reklam koyulmuyor yeni acacagı sitelere reklam koyabilir mi?
pin girdiyse...yeni sitesinede adsense reklamını koyabilir.mahzuru yok...
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Anladım sadece hesabın onaylanması yetiyo sonra kullanılan yerlerin önemi var geçmişin değil yani böyle anladım. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım sadece hesabın onaylanması yetiyo sonra kullanılan yerlerin önemi var geçmişin değil yani böyle anladım. Teşekkürler.
diğer sitelerinde kullanabilirsin reklamlarını..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense'den kabul görmek için içeriğimizin derecesi ne olmalı, görüyorum için de bir şeye yaramayan makaleler olan siteler adsense'ye kayıtlı, benim blogumu kabul etmiyorlar, yetersiz içerik ile ilgili. 45 Adet özgün makale mevcut sitemde.
Sizce yeterli içerik oranı nedir?
İmzada ki site.