Aydın Öztürk adlı üyeden alıntı
Hatta domaini reglemeden kasmaya başlasın değil mi :) Lâ havle vela kuvvet yahu...Arkadaş neden bilmeden yada emin olmadan konuşuyorsun öyle bir mantık mı var? Sen backlink vereceksin, Google senin siteni ziyaret edecek sonuç = geçersiz bağlantı - kırık link vs.
SEO Hurafesi diye senin gibi bilenlere diyorlar arkadaşım. Senin yaptığın "şirket açmadan, dükkan kiralamadan kartvizit dağıtıp müşteri çekmeye benzer."
Yesinler:) Kaç firmaya hizmet veriyorsun? En büyüğünün yıllık bütçesi 1 milyon DOLAR'dan çok mu? Kimsin? Forumları geç, kaç kurumsal işletme seni tanır? Sigortan hangi limitten yatıyor? Pardon sigortan var mı? Arkadaşım, canım kardeşim, ilk kez bir foruma değer verip ilk kez bilin diye havadan bedavadan zaman ayırıp bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Sen gelip, bana bu cümleyi kurarsan. Ben seni yerin dibine sokarım hiç kusura bakma bana teorilerle değil asıl kimliğinle gel. Yıllarca seo adı altında makale adı altında milleti dolandırsın bazıları, adamlar bilmiyor diye kazık atsın bu size koymuyor da, daha ne olduğundan bi haber olduğun backlink mi koydu? Ben kaç firmaya domaini aldığı gibi pr li açtırdım haberin var mı? YOK! Oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma bana sökmez. Karşında kandırabileceğin birisi yok senin. Kırk yılda bir bilgi verelim dedim burnumdan getirme. Eminimki benim burada yazdıklarımın yarısını ilk kez okuyorsun. Ama takma adın ne hikmetse "seo makale"! Burada bilmeyen insanlar var, destek almaya parası yetmeyen insanlar var. Ben hepsine kardeşim demişim zaman ayırmışımda zeytin dalının neresi battı sana şimdi? Zerre kadar bil, o zaman yorum yap. Daha konudan bi habersin arkadaşım sen. Klavye arkasından olmuyor bu işler, bedavaya öğrenecek herkes istediğiniz kadar rahatsız olun. Bu insanları sizin tekelinize bırakıp muhtaç etmeyeceğim. Bilmeden etmeden denemeden anca klavyeden atın başka bi numara yok. öğrenmeye, denemeye kapalıysan senin sorunun. Yardımlaşma eğilimini kırma insanın kardeşim.
Ek Olarak:
Öncelikle teşekkürler fakat , Benim sitem E-Ticaret sitesi değil.Bu tip sertifika ve sözleşmeler yinede gerekiyormu ? Çünkü bu sitede sadece ürün tanıtımı yapıyorum
Arkadaşım istersen şu seo makale yazan kişiye sor:) İyilik yaptık burnumuzdan getiriyorlar:) Eğer senin fikrini de soruyorum diyorsan anlatayım.
E ticaret sitelerinin iki versiyonu var. Bir son kullanıcı, iki referans. Son kullanıcı olanda ödeme sayfasıı bulunur, google e ticaret olduğunuzu burdan anlar. İkinci aşamada referans gelir. Bu siteler ürün tanıtır. Alım öncesi referans sağlar. Sizinki ikinci duruma giriyor. Aslında başka bir çok yolla kurtulmanız mümkün. Fakat ben size en minimum ücretle kurtulmanız için bu yolları tavsiye ettim. "kullanıcı sözleşmesi" muhakkak olmak durumunda. ssl ise sitenin güvenilirliğinin tescil edilmesidir hem kullanıcıya hem arama motorlarına. sll konusunda genelde firmalar sadee ödeme sayfalrı gibi url lere açar, fakat sizde böyle bir durum şart değil, çünkü satış yapmıyorsunuz.