AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı
Yesinler:) Kaç firmaya hizmet veriyorsun? En büyüğünün yıllık bütçesi 1 milyon DOLAR'dan çok mu? Kimsin? Forumları geç, kaç kurumsal işletme seni tanır? Sigortan hangi limitten yatıyor? Pardon sigortan var mı? Arkadaşım, canım kardeşim, ilk kez bir foruma değer verip ilk kez bilin diye havadan bedavadan zaman ayırıp bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Sen gelip, bana bu cümleyi kurarsan. Ben seni yerin dibine sokarım hiç kusura bakma bana teorilerle değil asıl kimliğinle gel. Yıllarca seo adı altında makale adı altında milleti dolandırsın bazıları, adamlar bilmiyor diye kazık atsın bu size koymuyor da, daha ne olduğundan bi haber olduğun backlink mi koydu? Ben kaç firmaya domaini aldığı gibi pr li açtırdım haberin var mı? YOK! Oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma bana sökmez. Karşında kandırabileceğin birisi yok senin. Kırk yılda bir bilgi verelim dedim burnumdan getirme. Eminimki benim burada yazdıklarımın yarısını ilk kez okuyorsun. Ama takma adın ne hikmetse "seo makale"! Burada bilmeyen insanlar var, destek almaya parası yetmeyen insanlar var. Ben hepsine kardeşim demişim zaman ayırmışımda zeytin dalının neresi battı sana şimdi? Zerre kadar bil, o zaman yorum yap. Daha konudan bi habersin arkadaşım sen. Klavye arkasından olmuyor bu işler, bedavaya öğrenecek herkes istediğiniz kadar rahatsız olun. Bu insanları sizin tekelinize bırakıp muhtaç etmeyeceğim. Bilmeden etmeden denemeden anca klavyeden atın başka bi numara yok. öğrenmeye, denemeye kapalıysan senin sorunun. Yardımlaşma eğilimini kırma insanın kardeşim.İlk olarak "BENİM SÖZÜM SANA DEĞİL" Kültürelbellek'e yorum yaptım.
Benim burada yaptığım iyiliği sen ömrünüde YIKSAN yapamazsın. 2ncisi site aktif hale gelmeden NASIL BACKLİNK kasıyorsun bu nasıl bir mantıktır? Ben 6 yıl olacak bu sektörün içindeyim senin "HAYALLERİNİN YETİŞEMEYECEĞİ KADAR BÜYÜK" firmalarla çalıştım bundan emin olabilirsin. Ben klavyede iş yapmam burada kaç bin kişi benim makalelerimle bilgilendi, kaç yüz kişiye ücretsiz seo danışmanlığı yaptım ben bile hatırlayamıyorum.
************** diye bir yer okudum... Şu foruma sor bakalım "KİMİNLE ÜCRET KARŞILIĞI ÇALIŞMIŞIM?" Herkez binlerce TL para götürürken ben sırf insanlar uygun fiyatlarla iş yapsın diye... "WebMaster" kelimesinde 1.sayfa getiren insanlar "3000TL" den 1 kuruş aşağı iş yapmıyordu ben 1 ay "20TL" için insanların işini yaptım, sırf adamın sitesi kötü para kazanamıyor diye "3 ay boyunca 20 tane sitenin" seo danışmanlığını ÜCRETSİZ OLARAK YAPTIM...
KONU LİNKİ: http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/search-engine-optimization-sorunlarinizi-yazin-ucretsiz-44491-2.html
Bilmeden gözü kapalı atıyorsun, işte WMAracı işte Üyeler... 1 Allah kulu desin elini yüreğine koyarak "Aydın Öztürk" yani SeoMakale.Com un eski sahibi benim hakkımı yedi kötü insandır vs. ayrıca "AYNI KONUNUN 1 BENZERİ" ni bende açtım ve 350 kişiden fazla insana Ücretsiz SEO raporu verdim ve yapması gerekenleri TEK TEK anlattım...
Kardeş, açıkçası benimle (tabiri caizse) idrar yarıştırma. Ver bilgileri insanlara Allah Kolaylık Versin...
Ek Olarak:
Öncelikle teşekkürler fakat , Benim sitem E-Ticaret sitesi değil.Bu tip sertifika ve sözleşmeler yinede gerekiyormu ? Çünkü bu sitede sadece ürün tanıtımı yapıyorum
Beni 6 yıldır bu işi yapmamış ve rastgele yorum yapan biri olarak varsayın. Çünkü gerçekten bilen arkadaşlar varmış.
Şimdi AdWords aldığınızda hitler yüksek, adwords bittiğinde de hitleriniz düştü DOĞAL olarak. Neden diye soralım...
- AdWords satın aldığınızda belirlediğiniz kelimelerde gelen müşteriler sitenizi ziyaret eder. Çünkü ana sayfada veya diğer AdSense(Reklam yayınlayan siteler) payşalan web sitelerinde doğal olarak reklamlarınız görünür ve sitenize girerlerdi. Doğal olarak hitleriniz yüksek olurdu.
Şimdi AdWords hesabınızda para kalmadığından dolayı reklamlarınız bitti ve sitenize ulaşan kişi sayısı da DOĞAL olarak düşecektir. Bunun yerinde ANAHTAR KELİMELERİNİZDE üst sayfalarda organik olarak olmuş olsaydınız bu söylediğiniz siteniz için sorun OLABİLİRDİ.
Şuanki durumunuz ne yazık ki gayet normal. Çünkü dediğiniz şey çok doğal. Reklam satın aldınız sitenize ziyaretçi geldi, reklam ücretiniz bitti reklamlarınızda kaldırılınca sitenizdeki hit sayısı düştü.
Açıkçası sitenizde bir problem yok. Kullanıcı sözleşmesi koymanıza da gerek yok açıkçası. Sitenize SEO DANIŞMANI tutarak (Ahmet Bey gibi) çalışma yapmasını sağlayarak Google' de üst sıralara çıkabilir, doğal olarak hit almaya başlayabilirsiniz...
Teşekkürler.