deviL adlı üyeden alıntı

Sayın AhmetYılmaz, iyi gidiyordunuz bilinen şeyleri başlık altında topladınız uzun uzun yazıp durdunuz. Ama baltayı taşa vurdunuz. 3 5 kişi size teşekkür etti (nezaketen) birden kendinizi kral ilan ettiniz. Hele son kurduğunuz cümleler....

Milyon dolarlar, üst limitler...

SEO = Uzun cümleler kurup "BEN BİLİYORUM" demek değildir. Bırakın bu yeni trend seo anlayışını, danışmanlığını. Sert atıflarda bulunduğunuz kişi tecrübesi ile bir çok kurumsal firmaya hizmet veren, sektörde yer edinmiş, her daim işi hazır (çalışan) birisidir.

Siz uzun cümleler ile seo konularında yardım ederken, yerin dibine sokacağım dediğiniz kişi kısa ve öz bir şekilde gerek forum içi, gerek forum dışı bir çok arkadaşa yardımcı olmuş efendi birisidir.

Kınıyorum sizi.


Yapamazsınız değil mi arkadaşım, fikre katılmıyorsanız baltalarsınız. İlginç bir düşünce tarzı, ama katılmıyorum demez, saldırmaya kalkarsınız. İsyankar üye kulturelbebek! aynısını sen yaptın öyle mi? Sonra diğer mesajda aynı eleştiriyi ironi ile yaptın. Senden özür diledim. Katılmayabilirsin, zaten katılmayacağın için ben bilgi veriyorum size, katılacak olsanız elli kere yazılanı tekrar anlatmam. küçük düşürmeye çalışırsanız kusura bakmayın cevapsız kalmazsınız. Bilgi saklayanlara kızgınım diye paylaşımda bulunmaya çalıştım. Ağır ve sert mi cevaplar? Evet, hatta sizde ban sebebidir belki forumda. Bana tüm gerçek seo uzmanı olan arkadaşlarım ne dedi biliyormusun kardeşim? Yapma şu işi bak sen kötü çıkarsın! Buyrun işte. Birileri evinde oturduğu yerden hıncal uluç oluyor, arada olan ne sana ne bana, bilmeyipte öğrenecek olanlara oluyor.