AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Yesinler:) ....Kırk yılda bir bilgi verelim dedim burnumdan getirme. Eminimki benim burada yazdıklarımın yarısını ilk kez okuyorsun. Ama takma adın ne hikmetse "seo makale"! Burada bilmeyen insanlar var, destek almaya parası yetmeyen insanlar var. Ben hepsine kardeşim demişim zaman ayırmışımda zeytin dalının neresi battı sana şimdi? ...


Bu memlekette en iyi becerdiğimiz bir şey eleştirmek, eleştirme işimizin çoğu da karalama şeklindedir. Rekabet ettiğimiz alanda bizden iyi veya hızlı adım atan birilerini görünce hoşlanmayız, kıskanırız. Keşke imrenip daha iyisini yapmak için içimizdeki rekabet ateşini alevlese de daha iyi işler yapmak için motivasyon bulsak!

SEO konusunda Türkçe ne kaynak araştırsam hepsi birbirine benzer ve çoğu da legal olmayan, tipik kişiliğimizi (Google'ı kandırmaya yönelik) ele veren öneriler.

Oysa alanında öncü, yğksek PR ve hit değerlerine sahip sitelerin newsleteter aboneliğiyle gelen bilgilere bakınca arada dağlar kadar fark var. Adamlar içeriği nasıl daha kaliteli ve özgünleşitireceğinize, kurgulara ve dolayısı ile kalıcı ve doğal SEO'ya odaklanmışlar.

Backlink almak için yazılan yorumlarda bile adamlar tembellik etmemiş, yorum değil sanki makale yazımış.

Biz de burada birileri birilerine yardımcı olmaya görsün hemen araya girip ortalığı bulandıryoruz, sebebp kavgacı kişiliğimiz. Pratikler ve teknikler farklı olabilir. sonuçta SEO matematik gibi kesin işlemiyor. Burada eğer zıt veya karşı fikirler varsa bunlar, ben şunu yaptım, sen bunu yaptın şeklinde değil de fikirleri ortaya sunarak yapılmalı.

Bunu zaen beceremiyoruz, bari herkes kendi başlığında kalsın. tartışma başlıkları zaten var, burası bilgilenme başlığı.

Sen veya sen haklısın durumu değil anlatmak istediğim. Bilgi kirliliği yapmayalım.

Amet Bey'e emeği ve katkıları için teşekkür ediyorum. Saati bile 100lerce dolar olan bir iş için burada uzun uzun açıklamalarda bulunuyor. Bu taktire değer başlıbaşına.