kitap almak mutlaka faydalı olacaktır ama php öğrenmek için bir kitap aldığını varsayalım.bilgisayarın başına geçip kendine has tekniklerle kodlama yapmazsan veya yapamazsan kitaptaki örneklerden öteye geçemezsin.çoğu arkadaş bunu anlatmaya çalışmış kitaplardaki pek çok bilgiyi nette pek çok kaynakta bulabilirsin.
teori almaya başladıktan sonra da pratiğe geç ve kendi seo tekniğini belirle çünkü hiç kimse kendine has en yararlı bilgileri paylaşmaz.deneme yanılma ile çözeceksin.bol bol makale okuyacaksın kaliteli seo blogları bulacaksın ilk başlarda hangi makale doğru söylüyor hangisi yanlış söylüyor ayırt edemeyebilirsin.ama zamanla doğru tekniklerin neler olduğunu farkedeceksin ve buna göre çalışmalar geliştireceksin.
bende bir seo kitabı bulayım kursuna gideyim diyordum ama farkettim ki teorik bilgilerin çoğunu zaten biliyorum.hatta yanlış bilgileri ayıklayıp listemden atmaya bile başlamışım.o zaman dedim bu işe bi yerden başlamak gerek ve başladım.çok hata yaptım yanlış şeyler yaptım vs vs ama bugün kendi ihtiyacımı pekala karşılayabiliyorum ve hala yeni tekniklerle kendimi geliştiriyorum.
eskiden seo çalışması yapan arkadaşların ilanlarına bakınca ne kadar kaliteli çalışmalar uygun fiyatsa yaptırayım hemen vs derdim.inkar etmiyorum çok kaliteli çalışanlar var, onların dışında kaliteli çalışanlar da var ama gerçek şu ki bazı çalışmalar programa bağlanıp baştan savma yapılıyor.işte bu farkı farkedip kendine uygun teknikleri geliştirip seo konusunda ilerleyebilirsin.hele bu yazıyı sonuna kadar okuduysan harbi tebrik ettim azimliymişsin :D
biraz beğendim bloguma da koydum :D
seo hakkında - nasıl bi yol izlemeliyiz acep?
iyi forumlar